Már több külföldi média és más tévécsatorna is említést tett a Budapesten kialakult rendkívüli sztrájkhelyzetről. A CNN hírteleviziótól kezdve a BBC-ig is eljutott a hír. Külföldön egyes sajtók már rendkívüli állapotokról, vagy esetleges szükségállapotok időszerű bevezetéséről adnak jelentést. A különleges hírcsatornák közül többen is jelezték, hogy Magyarországra szeretnének küldeni helyzetjelentőket a folyamatosan rosszabbodó szituációk következtében. http://uk.news.yahoo.com/18/20100112/tbs-budapest-public-transport-on-strike-5268574.html http://www.earthtimes.org/articles/show/303255,strike-causes-transport-chaos-in-budapest.html http://www.caboodle.hu/nc/news/news_archive/single_page/article/11/transit_stri/?cHash=2a9cb125ad

Forrás: ireport.com
Feltöltő: KAgergő
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Thamás
Szerintem bolondok lesznek idejönni fagyoskodni, tolongani, nyomorogni külföldről a paparazzik, csak majd akkor, amikor már felszedik a csatornafedőket, díszburkolatot, utcakövet, stb a vandálok és majd azzal kezdenek el dobálózni, kirakatokat törni a főút közepén, ahogy 2006-ban volt.

Bár a csatornafedőkhöz kicsit még combosodni kéne:)))) Múltkor sikerült belerugnom véletlenül az egyikbe, azt hittem, hogy ott lepetézek rögvest. :)))) :((
marlin
@garyhalfton: Jajj!! Tényleg!! Losiba vagy!! De jó!! Húú!! Ne máá!!
Gondolod érdekel valakit, ott a te cikked, a miről is?? Vagy már losiba is sztrájk van?? Ott is van MSZP, meg Fidesz?? Vagy akkor mitek van?? Irjál már nekünk az ottani szakszervezetről!! Meg mit gondolsz, nem lesz itt senkinek baja abból, hogy gyalog jár dolgozni?? Tényleg Jujj!! Mi van most Losiba?? Miről is írtál Losiba?? Miért ne Ó Budán írtál?? Na látod!!

ureginyul
remélem meglesz végre az első általános sztrájk Magyarországon. Hatalmas fellélegzést jelentene mindenkinek megérezni a demokrácia valódi jelentését. Ha nem lenne egy feloldhatatlan sztájk (nincs pénz kifizetni nekik a pulykapénzt) akkor folyna tovább a végkielégítésesdi. A BKV teljes ellehetetlenítésével csődöt jelenthetnek, a teljes vezérkar mehet, az új cégben pedig legalább az esély meglesz arra, hogy emlékezzenek, mi történt az elődeikkel.
Gondoljátok azért végig: ez a sztájk hetek alatt sem tud akkora anyagi kárt okozni, mint a hűtlen gazdálkodás.
Thamás
Reggeli kíntornának ajánlom a körúti csatornafedők emelgetését. Szerintem már jobb ha most nekikezdenek az edzésnek, nehogy kudarcot valljanak és lemaradjanak a páratlan élmények pillanatairol. Bár a csordaszellem ki tudja mire képes? Szerintem ha ketten megfogják azt a szmötyifedelet, akkor is tántorogva fognak pofáraesni. :DDDDD
Gabcy
@Thamás: Hagyd azt a csatornafedőt, mert mindjárt hozzád taszajtom :))))
@ureginyul: Na ez érdekes elgondolás még és mi lesz a BKV-n túl?
VMM Nyrt. (Vezesd magad mozgalom nyitott részvétársaság)??? :))))
ureginyul
@Gabcy: nem úgy értettem hogy nem lesz közlekedési vállalat, hanem a jelenlegi újraszerveződik. Sok pénzbe kerülne, de különben marad ez a vegetáló verzió. Hány évtizedet bírnak még ki azok a buszok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.