Tucatnyi olvasónk számolt be arról, hogy a sztrájk kezdete óta kevés ellenőrt látni a metrómegállóknál, villamosokon, buszokon, akit láttak, az sem ellenőrzött, főleg nem bírságolt. Annál több biztonsági őr, rendőr álldogál, főleg a metróállomásokon. A BKV hivatalosan cáfolja, hogy utasította volna az ellenőröket a semmittevésre. Ha talál ilyet, fotózza le, küldje be az Indexnek és nyerjen!

Forrás: index.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
@bigyibogyo: Kösz. Megpróbálom bünti nélkül. Tudod kedd-szerda-csütörtök majdnem egy bérlet ára.
bombi02
Egyébként megint egy bugyuta címre reagálva:
Nincs fegyverviselési engedélyem. A csúzli pedig kiment a divatból.
werwolf
bombi02

Kicsi rigó!

Attól, hogy sztrájk van, még nem változtak meg a szabályok. Menetdíjat ki kell fizetni!
Elképesztő, hogy vannak emberek (sajnos nem kevesen), akik azt gondolják önhatalmúlag a hülye agyukkal, hogy felülírják a szabályokat!
werwolf
Majd elfelejtettem: a szabályokon lehet változtatni, de azt a BKV-ra kell bízni! Ez nem telefon amibe bele lehet ugatni. Aki pedig nem hiszi, majd nemsokára tapasztalja.
bombi02
@werwolf: Mire? Arra az egy járatra, amihez taxival vagy gyalog érsz el és az 5.-re férsz fel? Közben a zsebedben a bérlet vagy a jegy. Na ne!
werwolf
Olvasd el mit írtam kedves rebellis polgártárs. A BKV-nak van joga ezt saját hatáskörben orvosolni, és nem neked önhatalmúlag! Higgadj le és gondolkodj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.