A nyomozás eddigi adatai szerint január 19-én virradóra otthonában az akkor még ismeretlen elkövetők bántalmazták a 92 éves tulajdonost, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A tettesek a sértett különböző értékeivel menekültek el a helyszínről.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: knopfler
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
@Sííva: Ez úgy van hogy akkor cigány amikor annak érzi magát! Tudod ,az a cigány aki annak tartja magát! Tehát, ha ők gyilkolnak akkor magyarok, ha őket kapják el akkor kirekesztett romák!
Zsoel
@mandiner: Kirekesztettek, mi? Itt lenne az ideje annak, hogy egyszer és mindenkorra kirekesszük őket a normális emberek közül.

Én olvastam az elkövetők életkorát, de egyrészt ez nem biztos (mindenki azt ír, amit akar), másrészt tudod, milyenek a cigány gyerekek-fiatalok. Elég, ha csak a szegény, ártatlan, megszamurájkardozott Patai Jauzsikára gondolunk: 15 évesen már 100 kilós, drabális hústömeg volt. Szóval nem kell ezeket védeni, mert ahol 12 évesen már érett asszonyoknak számítanak a lányok, ott a 11 éves fiúk sem maradhatnak le a rajkodásban. Náluk az az igazán férfias erőpróba, ha három férfi összever egy védtelen, idős nénikét.
5hazi
@varadipal: Költözz a Hétes-telepre egy hétre és majd utána szónokolj az önmérsékletről! Cigány akkor cigány,ha magyar akkor magyar pontosan a ködösités elkerülése miatt kell nevén nevezni a dolgokat !! Különben ez jellemző erre az etnikumra,hogy csak akkor nem sértődik meg a cigányozáson ha előnye származik belőle !!
marlin
Az ilyen és hasonló híreket olvasva el tudnék képzelni, egy nagy vízilabda mérkőzést!!
A krokodilokra adnám a fekete sapkát, ..............., meg a fehéret!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.