Attila úgy véli, hogy ha Péter hazudik, akkor Ildikó nem gondolhatja azt, hogy Viktor valótlant állít amikor azt mondja, hogy megvédi a nyugdíjat a nyugdíjasoktól. Játék.

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: kir
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@profon: ..mert már hallja a fazékon a fedő kotyogását. És le szeretné venni. Sok finom falat van ott...
profon
@loncsi35: Udvarlód akadt a Vona homokos hírnél !:))
loncsi35
Vprofon: nagyon épületes volt az esti barátaiddal összehozott kis intermezzo, én ,mint egyszerü nő és kommentező beérem annyival ,ha nyiltan kijelentitek ne irogassak a propelleren. A viselkedésetek rátok nézve igen szánalmas volt. Név és arcnélkül így lehet nyilvánossan "megalázni" vkit!! grtl-la , és vigyázzatok kivel mentek zuhanyozni. a homok és a köcsög az nem az én formám, bár sosem leszek homofob, csak egy egyszerü átlagos magyar édesanya továbbra is! Orordog tőled vártam legkevésbé , hiszen tudom többcsaládos apuka vagy, de nembaj , csak irjátok ki nyugodtan ide publikusan és lepattanok. Köszönöm ,ha reagáltok
anka
Egyik sem! - még kérdezni sem tudnak hazugság nélkül.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.