Nincs következmény! Nincs büntetés! Egy kismacska elpusztult, bestiális körülmények között kivégezték egy szemledíjas dokumentumfilm "érdekében". Aki megölte a védtelen kis állatot, nyugodtan alhat. Akik felléptek ellene, nem fogadják el az ítéletet. Azt mondják: SOHA!

Forrás: pokoli.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@bigyibogyo: Na itt az alap gond amit csutaknak írtál. Kóbor kutya is lehet otthonról el el szökős fajta mert bent van a vérébe. Te esélyt adsz neki, akkor egy hajléktalanak miért nem adsz esélyt pedig ember.
mandiner
Mi még a pókot iis úgy visszük ki hogy nehogy baja legyen szegénynek, gépész tervezőmérnök párom(+) etgy sor humánus egérfogót alkotott, hogy egérkét épen egészségesen tessékeljük ki a lakásból))
mandiner
@orogordog: Egyébként meg íyalázatnak tartom egyszerűen hogy létezik hajléktalanság...és a java ezután jön(((
kir
@mandiner: Ilyen humánus egérbefogónk nekünk is volt. Az egér viszont rosszabbul járt, mert mindig odahívtuk a macskát, amikor kiengedtük. Volt műsor.
mandiner
@kir: Nekem kutyám van...az meg haverkodott az egérrel)))) Beszorította a sarokba és és nyalogatta))) Azrtán engedte útjára))) Igaz az én idióta kutyám a kis sünit is bevitte a házába, azt hittem kinyírta..de nem együtt aludtak, és nem akarta ott hagyni alig tudtam kicsalogatni a házából, hogy kivegyem a sünit))
kir
@mandiner: Nálunk a macska szadizta egy ideig az egeret. majd elvitte valahova. Gondolom meghamizta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.