Különös vákuum uralkodik a magyar közéletben, mert ugyan a Fidesz már elkezdett krumplit és hagymát osztogatni a kampány óvatos szárnybontogatásaként, a Bajnai-kormány gyakorlatilag hiba nélkül teszi a dolgát, amivel természetesen nem lehet választásokat nyerni, de legalább nem adnak újabb felületet a totális letámadásra. ................ Az állami vállalatok a brutális korrupció és az álcázott párttámogatás helyszínei, politikusok által odaültetett vezetők, középvezetők spájzolnak végkielégítések formájában a rossz időkre egy kis pénzt a pártnak, vagy ugyanezekkel a módszerekkel szeretnék biztonságba helyezni jó embereiket az elkövetkező ellenzéki időkre a bukásra álló erők, mindezt olyan ostobán és feltűnően, hogy sorra buknak le, naponta szerepelnek a hírekben, de valószínűleg még így is megéri

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
Erős kéz talán. Ha ideológiáktól mentes, igazságos.
Liberális pont nem a szigorra épít , szerintem, inkább a példamutatásra. Talán ez is jó. Azt mondják fejétől büdös a hal. Kíváncsi lennék az emberek megváltoznának -e, ha a kormány megtenné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.