Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek

Forrás: w.blog.hu
Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bigyibogyo
Kedvelem TWA-t, olyan szépen eltudja mondani a frankót :)
csutak
Ez a cikk is csak egy cikk a sok fanyalgásból!
Csubaka
@bigyibogyo: Ez így mitől különb mint az általa hol fasisztoidnak, hol pedig lebutított Fideszesnek nevezett és radikálisnak beállított "népség".
Bogyó! Nem ezek mondják meg a frankót, hanem április 11-én a nyolc éve tökéletesen hülyére vett szavazók. A vizitdíjas szavazás előtt is ilyen magasröptű, "földönkívüli" intelligenciától és felsőbbségi érzésektől szárnyaló olvasmányok árasztották el a balliberális sajtót, és másnap szépen pofára landolt a teljes honi média, Stoppostól, Indexestől,NOL-ostól a közvélemény-kutatókig. Alig egy évvel később az EU parlamenti választásokon pedig már kiderült, az is, hogy az állami erőszakszervezetekkel fenntartott látszat hatalmuk már csak a társadalom tűrőképességének kérdése.Békés ember a magyar, tűr mint a birka és bízik abban, hogy egyszer majd egy fecske nyarat csinál. Birka, de nem hülye!!!És nem felejt. Ahogy Antalnak sem felejtették el az ország szét rablását, Gyurcsány minden európai etikán átgázoló hatalmi pofátlanságait, de ami számomra a legfájóbb, hogy a néhai baloldalnak azt, hogy mindehhez végig asszisztált.
bigyibogyo
@Csubaka: Tegyük hozzá, hogy a 3 igenes szavazás kiírás egy óriási hiba, és az ország szégyene volt.
"Békés ember a magyar" itt szóltál be az összes Jobbikosnak :)

Gyurcsány megítélése érdekes. Öszödi beszéd óta elég elfogult is. Szerintem kevés volt a feladathoz. nagy dolgokat kellett volna meglépni, de nem merte. Bajnai jobb lett volna helyette rögtön. Persze utólag könnyű okosnak lenni.
safi
@bigyibogyo: a nagy dolgok meg nem lépése mind a kormány, mind pedig az ellenzék együttes felelőssége.
safi
Egyébként TWA szerintem azt írja jó stílusban, amiért megfizetik....nekem nem ez a frankó.
bigyibogyo
@safi: Igen, MSZP+Fidesz közös "munkája"
Nem tudom, TWA blog-ra ír, ettől még megfizethetik persze, hiszen a zindex-nél újságíró. Minden esetre egyet értek vele.
safi
"A nácinak is világos, hogy a hungarizmus belföldön esetleg jól hangzik, de az fix, hogy a világ összes többi népének meg undorító,...."
Na nekem speciel az undorító, hogy minden más normális (és erős) ország, nép büszke a hagyományaira, a nemzetére, nálunk pedig szitokszóvá tették, és teljesen ledegradálták. Nálunk, ha esetleg ilyen dolgok megfordulnak a fejedben, rögtön gúnyosan "nagymagyar" leszel. Csak ennyit a TWA frankójához.
djzone
Szerintem meg nem kellene Árpádnak beleütnie az orrát a nagyok dolgába :)
Főleg nem így.
bigyibogyo
@safi: Büszke persze. Magyar is büszke. Nem róluk szól. A műmagyarokról akik mellett döngetve (Ő magyar mindenki más takarodjon) pusztít, rombol, uszít.
bigyibogyo
@safi: De mondhatnám úgy is , hogy büszke az aki nemzeti ünnepen kimenne ünnepelni, de azok miatt akikről szólt az idézeted inkább otthon emlékezik.
csikknorisz
Nem csipem ezt a nagyokost. Miota Punkosdkor a Punkosdot meg a keresztenyeket fikazta, nem olvastam egy firkalmanyat sem.
szala
@bigyibogyo: Csókoljátok meg egymást, és egymás felmenőit is twa-val ! Ahogy közelednek a választások egyre jobban megzakkantok!
szala
@bigyibogyo: Eddig úgy tudtam hogy a süllyedő hajót elhagyják és nem meghülyülnek rajta a patkányok!!! Ezek szerint ilyen is van!
bigyibogyo
@szala: Mindegy is, lényeget jól látja és szépen szavakba önti. Csak nem magadra ismertél a sorai közt?
Csubaka
@bigyibogyo: "Tegyük hozzá, hogy a 3 igenes szavazás kiírás egy óriási hiba, és az ország szégyene volt."

Bogyó!!!Mi van veled? Elfogadom, hogy elkötelezett MSZP hívő vagy, de az, hogy egy ország bele szólhatott a saját életének az irányításába szégyen, akkor valami nagyon nagy baj van az értelmező kéziszótáraddal!
Ha akkor nem állítják meg Gyurcsányt barátom, a gazdasági válság a magyarnak még a csontját is szitává rágta volna. A létrehozni akart magán egészségügyi pénztárak ( a magán nyugdíjpénztárakhoz hasonlóan) tőkéjük és a tagi befizetések legkevesebb 2/3-át elveszítették volna.

"Beszóltam" a jobbiknak azzal, hogy békés a magyar?
Romániában a Zsil-völgyi bányászokra gondoltam. A Budaházyék pesti balhéi azokéhoz képest "gyerek csíny" volt. No, az nem hiányzik senkinek, de még eljöhet az idő, ha a nagypolitika nem tud a medrében maradni!
bigyibogyo
@Csubaka: Pénzről népszavazást kiírni hiba és szégyen.
Közgazdás Fidesz tag azt mondta, hogy a 3 igen olyan mint amikor ül valaki egy ágon és vágja maga alatt. És 3 igennel szavazott mert Viktor azt mondta.
De nyugodtan fizesd mások gyerekeinek a szórakozását évekig...

Csak a Jobbik balhézik, de Ők állandóan, ezért szóltál be nekik.
szala
@bigyibogyo: Nem! Rád ismertem!... Egyébként legtöbbet a tesóid balhéznak, nem a Jobbik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.