A miniszter azt is elárulta, ki képes arra, hogy elszedje tőle.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Gyűjtsünk, János? Annyira szánlak, könnyezem!
RonaGyuri
Mégis kinek a pénze?

Lézer Jankó el-szólása nem maradt visszhang nélkül az nyalás jelnet, amit ártunk és qurmányunk propagandája ennek a két harmadrangú ripacsnak rittyentett

Ga el si tekintünk a dolog nem is kicsit sikamlós felhangkáról az nem semmi, ahogy Lézer (mágnás) Miska előadta magát a „szentem-lelkem” -el enyelegve.
img.hvg.hu/Img/b2dea50fcee14f6eb810034566fbfb2e/61fdd602-e958-41fc-8347-564861763d02.jpg
ja bocs az egy másik vallomása volt, az az aktuális:
assets.4cdn.hu/kraken/82aDNRlIWrbuKgKes.png

Nos a dologban az sem semmi, hogy közben arról delirál, hogy: „Pénzem kevés van, úgy látom, hogy te képes leszel elszedni tőlem, amim van”. Ha el is feledjük a dolog szexuális felhangját, de jelképesen van benne valami, ahogy abban is hogy természetesen nem a magánvagyonáról értekezett!! =))
Azonban a beszámolók szerint azt is találta mondani, hogy:
„határozott vezetésre van szükség, te egy olyan karakter vagy, aki erre kész és képes (...) a kihívóid OLYAN FÉRFIEMBEREK, AKIK VIDÉKEN NEM TUDNÁNAK BOLDOGULNI, mert amit ők előadnak, abból vidéken nem lehet megélni. Tehát itt egy talpraesett nőre van szükség, hogy rendet tegyen.”!
Nem mondta, de Karácsony Gergely és Vitézy Dávid említése miatt gyanús: a főpolgiságról elmélkedett! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.