Magyarország továbbra is nyitott az izraeli befektetésekre - jelentette ki Gyurcsány Ferenc izraeli tárgyalásain. A volt kormányfőt fogadta Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és találkozott több vezető politikussal is.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
furfang
Most ki a miniszterelnök Bajnai vagy Gyurcsány? Hogy-hogy Gyurcsányt hívják meg a leendő magyar-izraeli üzleti kérdésekről tárgyalni az üzleti körök?

A Jobbik harcos kiállását ebben az ügyben csak én nem hallom, vagy nincs mit hallanom, mert őket csak Orbán izgatja, Gyurcsány meg mozgatja?
marlin
@furfang: Ugye, most csak megjátszod a butát?? Miért mész le mand
furfang
@inkvi: ez a kérdés bennem is motoszkál. A jobbik utána nézhetne, várom a reagálásukat.
luciferi
@furfang: már a fidesznek egyengeti az utat. Pacsiztak is rá egyet!
furfang
Ennél nagyobb butaságot, mint Gyurcsány és Orbán összeboronálása csak olyan valaki találhatott ki, aki gyp-snek képzeli a választókat,m és bízik benne, hogy mindent bevesznek. Jó egy része biztos az is, de szerencsére több a józan gondolkodású ember.
luciferi
Nem kell őket összeboronálni. De gogy a nagyfüggöny mögött mi, és mik zajlanak, az senki nem látja. Mint ahogy a színházban sem. Más van a függöny mögött, és előtt!
csikknorisz
Es meg a Jobbikot kialtjak ki antiszemitanak, mikor zsido gyarmatositasrol beszelnek. Kurcsany es bandaja meg talcan kinalja nekik az orszagot.
alfás
fletó honnan veszi a bátorságot,hogy nyilattkozzon az én nevemben.én nem várom az izraeli befektetőket.sőt!
csikknorisz
Izraeli befektetes, lasd pl. sukoroi kaszinovaros. Koszi, nem kell.
Január
Kérdés, ha így fogadták ex miniszterelnökünket, kinek a megbizásából beszélt?
Vagy egy exmegbizatás már örökösfunkciót jelent?
alfás
komolyan kérdezem! ezek miért nem a szaharába mennek befektetni,ahol nincsenek útba senkinek?miért lételemük az,hogy tökmindegy kit,de kikell túrni az otthonából,élősködni kell rajta,stb... és,ha a nemtetszésemnek hangot adok,kultúrélt körülmények között,azt nem halják meg.ha üvöltöm,antiszemita vagyok.
furfang
@Január: Igen az a kérdés, hogy milyen minőségben tárgyal magyarországi befektetésekről? Ez tényleg érdekes kérdés!
kiscserkész
furfang ma, 13:20 – válasz erre :

Ha magadtól nem jöttél rá, kérdezd, a te O. Viktor atyád hamarább tudna néked ere választ adni, mint jelenleg a jobbik, hiszen Gyurcsány barátai az ő barátai is. barikad.hu/node/46399, kuruc.info/r/7/54668/. Jobbiknak csak alapos sejtése van ezzel kapcsolatba.
kiscserkész


furfang ma, 13:32:
Jozan gondolkodás?????
kiscserkész
@csikknorisz: Az orbánra gondoltál ugye a"banda" szó alatt?
kiscserkész
@Január: Az összes eddigi P. párt nevébe beszélt. Engedélyt kapott ere a függöny mögött.
furfang
@benhur: ha majd hozol egy valóságos eseményt, riportot, valamit, ami bizonyítja hogy Orbán összejátszik az mszp-vel, akkor lesz teteje a mondanivalódnak. Addig csupán egy gyűlölettől vezérelt rágalom hadjárat.
csikknorisz
@benhur: eltalaltad, az mszp-fityesz bandara gondoltam:)
csikknorisz
@furfang: Orban is jar Izraelbe bratyizni, ez nem eleg?
csikknorisz
Ha mar ketten ugyanazt a segget nyaljak, akkor csak van nemi hallgatolagos egyuttmukodes koztuk.
furfang
@csikknorisz: az hogy mind a ketten odajárnak nem bizonyíték a bratyira. Légy erős, Vona is el fog menni ( ha már nem volt!) ugyanazt a s..ggeket kinyalni, mert anélkül, nem sok sót enne meg mint pártelnök! És ha te ezt nem tudod, akkor olyan naiv vagy, mint a ma született bárány, csak akkor azt nem értem mire ez a fennhang?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.