Magyarország továbbra is nyitott az izraeli befektetésekre - jelentette ki Gyurcsány Ferenc izraeli tárgyalásain. A volt kormányfőt fogadta Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és találkozott több vezető politikussal is.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@Január: Az összes eddigi P. párt nevébe beszélt. Engedélyt kapott ere a függöny mögött.
furfang
@benhur: ha majd hozol egy valóságos eseményt, riportot, valamit, ami bizonyítja hogy Orbán összejátszik az mszp-vel, akkor lesz teteje a mondanivalódnak. Addig csupán egy gyűlölettől vezérelt rágalom hadjárat.
csikknorisz
@benhur: eltalaltad, az mszp-fityesz bandara gondoltam:)
csikknorisz
@furfang: Orban is jar Izraelbe bratyizni, ez nem eleg?
csikknorisz
Ha mar ketten ugyanazt a segget nyaljak, akkor csak van nemi hallgatolagos egyuttmukodes koztuk.
furfang
@csikknorisz: az hogy mind a ketten odajárnak nem bizonyíték a bratyira. Légy erős, Vona is el fog menni ( ha már nem volt!) ugyanazt a s..ggeket kinyalni, mert anélkül, nem sok sót enne meg mint pártelnök! És ha te ezt nem tudod, akkor olyan naiv vagy, mint a ma született bárány, csak akkor azt nem értem mire ez a fennhang?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.