Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
erzsi0055
Amit elloptak, vagyis az ország vagyonábol igazán teremthetnének, feldolgozó üzemeket, amiket az eltelt 2O év agyonvert és csapott. Hol vannak a konzerv,- gyümölcs- édesség- hús- és lehetne sorolni. visszalehetne forgatni, kiforditani a számláikat és abból feldolgozó üzemeket, gápgyártás, müszeripar és sorolhatnám -piackutatással, szerződéskötésekkel kell helyrehozni amit eddig elcsesztek, ehhez nem kell a magasröptű beszéd, ehhez elég a paraszti józan ész.
szöszmösz
Értelmes hasznos munkával, munkahelyekkel, jogkövető magatartással és másokon való élősködés nélkül, gazdasági helyzetünkhöz igazított költekezéssel biztos előbbre lehetne jutni.Még a cigányokat sem kellene megalázni a segélyekkel, mehetnének dolgozni, ha meg nem akkor annyi.
Csubaka
@csutak: Hát most nézem, hogy Komlónak MSZP-s Polgármestere van.Az is Páva, de az a Páva nem ez a Páva. Ja és az önkormányzata is MSZP vezetésű.
Nos, az Orbántól és a hóeséstől való félelmedben talán nekik kellene jelezni az elmaradt szolgáltatást nem Bokrosnak. Annak van elég baja anélkül is!
szaboria
@inkvi: A közmunkának a pénzére is pályázni kell mert ha megynyerik akkor az államkincstár fizeti a közmunkadijat.
inkvi
@szaboria: Ez a baj, hogy itt mindenre pályázni kell, ahelyett, hogy odalöknék a pénzt ahová a legfontosabb! Ne a saját zsebükbe, hanem az enyémbe!

@csutak: Azért mutogattam, de azt sem értetted! :)

@Csubaka: Két féle PM-et ismerek: jót és rosszat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.