Szakmai vitátkat kezdeményez az MSZP a Fidesszel, melynek lényege, hogy "kicsikarjanak" valami információt az ellenzék programjáról.- mondta Mesterházy a mai sajtótájékoztatóján.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
furfang
Ez után a 8 év után milyen szakmai vitát akar az mszp?8 év alatt bemutatták a szakmai maximumukat. Látjuk a képességeiket, nem vitapartnerek.
Don Quijote
Legalább leülnének ,hogy az emberek lássák hallják Vitya elképzelését,de ide sem és a Bokrossal se mer leülni ,mert csak a lózungjai vannak.
furfang
@Don Quijote: Hidd el semmi értelme ezeknek a vitáknak. Emlékezz 2006-ra! Ott vitatkozott mindenki mindenkivel. Sőt, Gyurcsány lehengerelte a dumájával Orbánt. Meg is kapta az emberektől a bizalmat, hogy lám, ez aztán a f...sza legény, jó svádájú, tudja mit akar, nem ijed meg a saját árnyékától. És most hol az ország? És hol van Gyurcsány? (Izraelben, a kispadról árusítja ki a maradék országot éppen)
vukkocska
@Don Quijote: teljesen igazat adok Neked. Ez az, amikor a gumikutya visszaugat. Nem mer semmit mondani, mert az MSZP-t éppen az ígéretei miatt akarja kardjába dönteni. Ennyi tisztesség azért van Orbánban, hogy már ígérni sem mer, mert úgy jár, mint elődje. Csak az a kérdés, hogy hogyan tovább az országgal.
Csubaka
Azt jó lenne, ha észre venné végre az MSZP, hogy neki nem a FIDESZ az ellenfele, hanem MAGYARORSZÁG!
Azt pedig már Balatonöszödön kihívta, majd rohamrendőrökkel lerohanta!!
Szakmailag eléggé el nem ítélhető módon.
Azóta az ország padlóra küldte az önkormányzati választásokon, háromszoros KO.-t kapott a szociális népszavazáson, elbukta az EU parlamenti választásokat.
Milyen szakmai vitát akarnak? Ez nekem olyan mint a szakmunkástanuló vizsgán a festékes vödröt magára borító szobafestő tanonc, akarná vizsgáztatni a vizsgabizottság elnökét.
inkvi
Adnék én nekik szakmát a sóbányában!
profon
Ha egymást nem is ,legalább engem tiszteljenek meg azzal ,hogy vitatkoznak,megkönnyítendő későbbi választásomat !:))
furfang
@profon: Ne egy pillanatnyi impresszió alapján szavazz! Áll már rendelkezésedre összehasonlítási alap.Igaz ilyen cudar helyzet még nem volt, de azt látni, hogy ezen hogy tudott úrrá lenni az mszp. A Fidesz elnöke pedig elmondta, hogy mit szeretne. Esélyt kéne adni szerintem, innen el kellene mozdulni végre.
motorman
Ha vitáznának szakmai kérdésekről, nyilvánvalóvá válna, hogy mindkettő balfácán.
Nyilván nem érdeke egyiknek sem...
profon
@motorman: Lehet ,hogy az ember nem is értelmes lény ?!
inkvi
@profon: Évtizedek óta képtelenek vitatkozni! Teljesen felesleges! Ez egyik szegfűt mond a másik narancsot! Az egyik virág, a másik gyümölcs! De ezt mindenki tudhatja vita nélkül is! hihihi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.