Helyesnek tartja az MDF a Fidesznek azt a helyzetértékelését, amely szerint az ország az 1994-es állapotokra süllyedt vissza; a demokrata fórum szerint azonban ebből az következik, hogy Magyarországnak ismét Bokros Lajosra van szüksége.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
Helyes!
Mégegyszer végi szíjuk az elmúlt 16 évet,csak most a fidesz jóvoltából.
Gyerekek,ez szánalmas!Használjátok végre a JOBBIK eszeteket!
anka
@kamazuka: - használni is fogom....:)))
igazmondó
Azt mondják hogy az ártereken sok a bokros terület. Amíg nem áradnak meg folyók jó lenne tűzifának kivágni.
bubokaboros
sziasztok
ha valaki korszakalkotót mert itt tenni azt fenékbe rugták de ha valaki csak szimplán elherdálta az ország vagyonát és rontotta az imaget az válon veregették és a következő ciklusban ujra indították
tehát szerény véleményem szerint csak legyenek megszorítások DE MINDENKINÉL vagyonra és fajra tekintet nélkül.
mert már nagyon teli a bakancsom hogy mennyi mindenért és milyen árakat kell fizetni és ezt csakis a sok ingyenélőnek köszönhetjük.
TEHÁT CSAK OLYAN KERÜLJÖN HATALOMRA AKI TISZTÁBA TUDJA TENNI AZ ORSZÁGOT
köszönöm
pacsirta
Jöjjön csak a Bokros. Van még maradék foga a magyarnak, verje ki azt is!!!!!
Kakastoll
Egyszer már leszerepelt, nem tanult belőle ?
kir
Érdekes, hogy sokan nem tudják, hogy az ország működését jelenleg 80%-ban magánbefektetők biztosítják, akiknek többsége külföldi. Köszönhetjük ezt az eddigi populista és pénzherdáló kormányoknak. Ezek a hitelezők nem szeretik a bizonytalanságot. Bokros pedig már több gazdaságot tett rendbe, folyamatosan és következetesen ugyanazt mondja, úgyhogy ha van rizikófaktor, akkor az nem ő.
grosfater
üzbegisztánnak...esetleg...szóval pápá bajusz!
g1983
@grosfater: bajusz Pongátz Gergely beceneve volt. Ugyhogy egy sehonnai Bokros Lajost ne bajuszozz le.
g1983
Ilyen hüle címet ki talált ki hogy a hazának Bokros Lajosra van szüksége". Szegény bisztos elkapta a h1n1et :D. Vagy ha neki szüksége van Bokros Lajosra költözzön össze vele és legyen vele boldog.
szöszmösz
Legalább nem hazudik össze vissza és nem akarja elhitetni a néppel, hogy majd a választások után milyen nagyon jó lesz. A populista igéreteknek nincs semmi alapja.
Gazdaságilag padlón vagyunk. Először azt kell rendbe tenni, hogy aztán beszélhessünk a többi kívánságról.Egy családi háztartásban is csak az alapok megteremtése után lehet
rangsort állítani, hogy mi következik, meddig nyújtózkodhatunk biztonságosan. Aki szavazatért ígérget realitást nélkülöző dolgokat az felelőtlen és hazudik.
kiscserkész
@bubokaboros: De jó neked te még tudsz miből szorítani….

@kir: Én nyugodt szívvel rábízom a te gazdaságod, de az országét hagyja békén. Azt már annak idején elégé rendbe rakta.

@szöszmösz: Mert szerinted az hazudik, aki a programjába leírta, hogy az ország adósága ma a GDP 86%- ka. És az adósággal kel kezdeni valamit ahhoz, hogy jövőnk legyen. Míg Bokros az újabb megszorítások mellett újabb hitelekre helyezi a gazdaság rendbetételét. Talán saját magán gyakorolja a rendbetételt. Mit tudsz te arról, hogy a jelenlegi pénzügyi helyzeté ő, Surányi, és László Csaba a felelős. Ugyan is ez a trió Mentette meg az országot az aranykéseltétől és ők felelősek az adóság spirál kezdetéé.
kir
@benhur: A tények makacs dolgok, nem úgy működnek, hogy ha nem tetszik akkor nem kell elhinni.
bubokaboros
benhur
nem mondanám hogy olyan nagyon tudok miből szorítani de még mindég volt valahogyan és remélem lessz is EZÉRT EGYEK EL SZAVAZNI és bíztatok mindenkit a szavazásra még AKKOR IS HA TISZTÁBAN VAGYOK AZZAL HOGY MANIPULÁLJÁKA VÉGEREDMÉNYT mert a hatalomhoz való ragaszkodás is 1 betegség minek HATALOMFÓBIA A NEVE
Csubaka
Na már most! Ha az ilyen baromságokra nem reagálna senki nagy valószínűséggel órákon belül le is kerülne a lapról.
gcsabi
@Csubaka: Mivel bokrosnak-hála istennek-nem sok esélye lessz beleszólni az ország gazdaságába, így csupán annyi az értelme a vele való foglalatosságnak, hogy az mdf-ben csoportosuló politikai prostik elérjék az 5%-ot, és továbbra sem kelljen munkával megkeresniök a "betevő"-re valót! :))
szöszmösz
@benhur: Érdeklődéssel figyelem az összes párt kampányát, érzelmein nem kötnek egyikhez sem. Elfogulatlanul próbálom, mint érintett lefordítani a magam számára. Mindegyik párt olyan kinyilatkoztatásokat tesz, amelyek szimpatikusak egy egy választói réteg számára, de nélkülöznek mindenféle racionális alapot. Bokrosnál azt tapasztaltam, hogy megkisérli reális alapokra fektetni elképzeléseit, nem igérget kánaánt. Mindenki tudja, hogy hogyan áll a kassza, nem híszem el -akárki is kerül az ország élére-hogy megszorítások és reformok nélkül lehet kezelni a helyzetet.
kiscserkész
@szöszmösz: Én meg azoknak hiszek, akik a”Háború a Nemzet ellen” című dokumentumfilmben elmondták, hogy az ellopót vagyon visszavehető, és akik ellopták felelősségre vonhatok, ezek között van Bokros Lajos is, és ere a tisztaságánál fogva csak egy párt képes a jobbik. Ők csak akkor ígérnek jobb létet, ha kellő felhatalmazást kapnak a szavazóktól, hogy megtehessék. Pénz gazdaság fellendítéséhez csak az adóság leírásából és az ellopott vagyon visszaszedéséből lesz. Más minden csak kacsa.szmösz:
kiscserkész
Az idei választás két erő között dől el. Egyik az elmúlt húsz év pártjai, másik az új erő, a jobbik. Vagy múlt győz és megyünk tovább a lejtőn, és mint magyarok megszűnünk létezni, vagy újból magyarok leszünk. Ez az utolsó esély. nincs tovább. Mondhatnám úgy is, hogy ez a harc lesz a végső, az biztos a tolvajok nem adják egykönnyen.

www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=3011&rovat
vukkocska
@szöszmösz: teljesen egyet értek Veled. Bokros egy korrek ember. Sajnos nem lesz esélye beleszólni Magyarország jövőjébe.
motorman
@inkvi: ma 10:26 egyetértek!
El kellene gondolkodni ezen...
inkvi
@motorman: Nincs min gondolkodni! Betették a Bokro(s)t az EU-ba! Az IMF még ki akarja venni a pénzt közgazdaságilag a magyar nyomorgó emberekből!
A libák után övék a birka is!
motorman
@inkvi: Félreértettél, azon kellene elgondolkodni, MELYIK az a haza!
igazmondó
@vukkocska: Méghogy korrekt ! Erről tudna beszélni nagyon sok ember amikor a csomagját beterjesztette. Hány családot tett tönkre amikor pl. a lakásépítési kölcsönökhöz hozzánuylt. Egyoldalúan, illetve teljesen alkotmányellenesen, igaz akkor akkor az alkotmányt nem emlegették, illetve tettek arról hogy az legyen.
csutak
@igazmondó: Akkoriban még az ÁLLAM adta a kölcsönt a lakásra!
Az állam pedig törvényeken keresztül bármikor változtathatja a feltételeket.

Legyünk pontosak ha szidalmazunk valakit!
inkvi
@motorman: Én elgondolkodtam! Nekem a haza nem a zsebemben van!
igazmondó
@csutak: Emlékszel? At állam ÉN vagyok.
csutak
@igazmondó: Igen, mondotta XIV Lajos, anno. Lex Rex. (Bár franciául Le Roi a király:)
Jelenleg Te és én a parlamentbe küldött képviselőkön keresztül gyakoroljuk (közvetetten) a hatalom gyakorlását.
Mi küldtük be azokat a képviselőket, akik a rendelkezésre álló (fél? tév?) információk alapján hozták meg azt a bizonyos döntést!
Ez van, ez a demokrácia.
Sokaknak ez jobb, mint a Kádári kézi vezérlés.
Szerintem meg Churcillnek van igaza:
A demokrácia nem jó intézmény, de nem ismerek jobbat!
Csubaka
@szöszmösz: "Bokrosnál azt tapasztaltam, hogy megkísérli reális alapokra fektetni elképzelései"

Szerintem te csak a nevét olvastad el, a programjáról édes keveset tudhatsz!
Mutass benne egyetlen mondatod amely a vidék fejlesztésére a mezőgazdaság fejlesztésére a magyar érdekek és tulajdonok védelméről szól.
Egyetlen esetben említi azt, mégpedig a termőföld megadóztatásának ígéreténél.
Szép jövő!Hasonlót kívánok neked is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.