Több email érkezett hozzám tegnap és ma is, hozva a bombahírt, hogy Mesterházy Attila bajai szórólapján latin szöveg áll, legalábbis annak tűnik. Természetesen a Magyar Nemzet robbantotta a "botrányt", de hozta pl. a Vastagbőr is. Az utóbbi kommentjeiben már elég sokan írták, hogy ez bizony egy lorem ipsum, vagyis halandzsaszöveg. Mit is jelent ez?

Forrás: laudator.blog.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furesz007
Ö nem a Fő ATYAMESTER!!! Ő csak egy bábú.
furesz007
Vigyázni kell mert a bábúnak nincsenek érzelmei
furesz007
Gyurcsányit senki nem ismerte mégis meg választották ezt tartom én nagyon furcsának.
zenei
igen ,... jön az elszámoltatás!!! ezeknek a sitten van a helyük!!! mit enged meg magának ez a senkiházi gyurcsány? ...hát életében nem volt egy igaz hangja sem!!! Ő nevezi az Orbánt gyengének, férfiatlannak,...te atya ég!!! Nem vagyok oda Orbánért, de azért had' jegyezzem meg, e két ember között ...Makó és Jeruzsálem a távolság. .., ez a macskajancsi mesterházy meg egy totál zéro!
profon
Hozzátenném barátaim ,hogy jelenleg (jobbról és balról is) meg vannak győződve arról hogy Ők a legjobbak ! Nem bánnám ha a következő négy évben nem politijusok írányítanák az országot,hanem kizárólag gazdasági szakemberek. Minden túlpolitizált és szinte lázban ég mindenki. Lassan már az utcaseprőknél is úgy osztják be az embereket, hogy te baloldali vagy tehát te az utca baloldalán söprögetsz, a tőbbiek meg a másikon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.