Egyre több jel utal arra, hogy Fidesz-közeli személy is érintett lehet a BKV-ügyben. A szocialisták szerint a BKV felügyelőbizottságába delegált fideszes tagnak "a BKV viselt dolgaira nemcsak rálátása volt, de a családja is részesült a BKV-milliókból".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@kevijeni: Míg el nem felejtem. Soha nem voltam agit propos sem és párttag sem! Csak mezei balos. Voltam!
Január
@kir: Magyarországnak nincs olyan börtökapacitása, ahol elférne a sok sikkasztásért elitélt......
Sííva
Jó érzéssel figyelem, hogy néhányan nem valamelyik oldalra húznak, hanem egyaránt hibáztatják az elmúlt 20 év politikusait!
Eddig sikerült nekik az oszd meg és uralkodj elvet betartani!
Viszont, ha az emberek nem egymás torkának ugranak egyik vagy másik oldal védelmében, hanem egymással összefogva a paraziták ellen fordulnak, akkor fog jóra fordulni az ország sorsa!
1951
Én csak abban bízom -remélem nem hiába -,hogy akik ezt az országot így tönkretették,lakossága nagy részét a padlóra küldték,megkapják méltó büntetésüket és nem fogják megúszni, legyenek bármely párt tagjai is.Őszintén remélem, hogy a rendőrség- mint nyomozóhatóság -,az ügyészség és a bíróság is a helyén lesz, amikor a méltó büntetést kiszabja, párt és politikai hovatartozásra tekintet nélkül.Nem szabad megengedni azt,hogy mindazok megússzák a milliárdok elherdálását, az országból történő kimentését, akik ennyire mélyre süllyesztették országunk gazdaságát!Az embereket, a hajléktalanokat, a kilakoltatottakat vissza kell emelni emberi méltóságukba és keményen megbüntetni mindazokat akik ide juttatták az országunkat.Egyébként nem oly bonyolult feladat ez, kitűnően képzett jogászaink - azok kivételével akik nem a tönkretételben bábáskodtak -egészen biztos megbirkóznak ezzel a feladattal, hogy helyre álljon az ország vezetésébe vetett hitünk, igazságérzetünk és minden más, ami egy demokratikusnak mondott országra jellemző kell, hogy kegyen!!
csutak
@1951: Nincs rá törvényes mód!
Hiába hoznak új törvényeket, azok nem lehetnek visszamenőleges hatájúak.
petmail13
@csutak: Tudod meglesz a 2/3 aztán jönnek a jogászok és úgy jogászkkodnak majd hogy lehessen visszamenő hatályú egy törvény

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.