Több tucat büntetőfeljelentést tett az elmúlt napokban a BKV-ügy kapcsán őt rágalmazók ellen Vitézy Dávid, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) szóvivője.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Az kiabál, akinek a háza ég, Dávid!
Ez van, meg a bukta kis haver...
szaboria
Tetszik, hogy ilyenkor VEKE szineiben beszél de a felügyelőbizottságban Fidesz delegált.
Ma reggel Tarlós is el szólta magát de az ujságitó is gyorsan túllépet rajta amikor azt mondta azért van a felügyelőbizottság , hogy ellenörizzen.
Álltalában az kiabál akinek a háza ég.
furfang
Én nagyon sok megszólalására emlékszem, amikor tényleg számos korrupcióra, szabálytalanságra hívta vel Vitézy a figyelmet. Kapta is érte a megjegyzéseket, hogy majd babérokat akar a következő önkormányzatban, azért nyüzsög. Ha valaki ez a fiatalember tényleg " szólt" és időben! Én is perelnék a helyében ezek után.
gcsabi
Nagyon kellene már ebbe a bkv-s szarkupacba a szdsz-maszop emberein kívül is belerángatni.
Nem tudom a többi szóbahozott és meggyanusított is biztos-e annyira a dolgában, hogy feljelentéseket tegyen?
vitézy legalább mert feljelentéseket tenni, A másik oldalon ki mert kockáztatni egy hamis vádat az ártatlansága biztos tudatában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.