Még 3 hónapja sincs, hogy a GVH megbüntette a Pannon-t és Vodafone-t, a Vodafone máris ugyanúgy jogtalanul jár el saját ügyfeleivel szemben, pedig az előző büntetést még jóformán ki sem fizették. 2009 november derekán a GVH (Gazdasági Versenyhivatal) 10 millió forintra büntette a Vodafone Hungary Zrt-t, mivel a mobilinternet előfizetőit az általuk nyújtott Internet Szabadon szolgáltatásuk keretein belül újra sebességkorlátozással díjazta, holott korlátlan szolgáltatásra szerződtek az ügyfeleik. 3 hónap leforgása alatt újra elkövette a Vodafone Hungary Zrt ugyanazt a hibát, így többszörös visszaesőnek számít a GVH előtt, ugyanis nem a 2009 novemberi büntetés volt az első, amelyben elítélték a Vodafone Hungary-t. Úgy tűnik 10 millió forint bírság sem elvi, sem anyagi akadályt nem jelent a Vodafone Hungary Zrt-nek, így oldalunk kezdeményezte, hogy a kiszabható legmagasabb büntetést, akár 2 milliárd forinttal is sújtsák a rendszeresen a saját ügyfeleit vegzáló szolgáltatót, amely napjainkra kiérdemelte Magyarország legfelháborítóbb szolgáltatója címet, emiatt a Gazdasági Napló és a Political-Consulting bojkottra szólítja fel a lakosságot, hogy ne szerződjenek le a törvényeket rendszeresen semmibe vevő, a saját szerződéseiket állandóan megszegő Vodafone Hungary Zrt-vel szemben. A GVH-t pedig felszólítjuk, a lehető legmagasabb büntetést szabja ki a Vodafone-ra tisztességtelen piaci magatartás következtében.

Feltöltő: szombiee
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szombiee
Akit lekorlátoztak, kérem jelentkezzen a cimkén található honlap tulajdonosánál, vagy a political-consulting elérhetőségein. Köszönöm
safi
Talán nem 10 mFt-os büntetést kellene rájuk kiszabni, hanem olyat amit megéreznek.
csutak
Én úgy otthagytam őket, mint a huzat!
Felszámoltak WAP költséget, miközben a kártya olyan telefonban volt, amely nem ismeri a WAP-ot.
Megírtam nekik, hogy tőlem attól a naptól fogva csak peres úton látnak pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.