Bajnai Gordon szerint "a saját tétovaságunk" is hozzájárult ahhoz, hogy a válság ennyire "megütötte" Magyarországot, azonban a gyors lépéseknek köszönhetően Magyarország ma Európa egyik legstabilabb országának számít. A miniszterelnök ezt pénteken, Oroszlányban mondta, amikor meglátogatta az EU-s támogatásból felújított Ságvári Általános Iskolát.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@petmail13: nekem is több ismerősöm él külföldön, és érzik a válságot. Most akkor ezzel mit kezdjünk? A tisztelt MSP.nek számos olyan javaslata volt, amit a tisztelt Fidesz élből megvétózott, mert 8 évig ilyen volt az ellenzék. Csak reagálok, nem kívánlak meggyőzni az általam vélt vagy valós igazságról. Szerintem valós, azért írtam le. Soha nem ringattam olyan álmot, hogy aki élesen ellentétben van az én gondolatvilágommal, talán más belátásra bírjam még az objektív számok tükrében sem.
zenei
kedves Bajnai, nektek biztosan a legstabilabb ország! Szétloptatok mindent! Itt lehetett!!! No de jön VONA!!!! és bele fog nézni az összes agyament komcsi zsebébe!!! Hajrá MAGYAROK, hajrá VONA!!!!

Gábor! úgy ahogy én is , az egész szegény MAGYAR NÉP téged vár!!!!

"ITT AZ IDŐ, MOST VAGY SOHA!"
petmail13
@vukkocska: Persze, hogy érzik, mert még tart ez a válság ez igaz, de a többi ország már kifelé tart belőle, mi lehet hogy stabilak vagyunk, de stabilan mélyülünk el a válságban.
Más országban, nem élik meg ennyire a válságot, hiszen Bajnai mondja mi vagyunk a legstabilabbak és ennek ugye ára van, csak más ország állama szereti az állampolgárait és nem csinál ekkora megszorításokat és inkább vállalja, hogy nem lesz az ország ilyen "marha" stabil.
Bajnai csak azért csinálja ezeket a megszorításokat, hogy külföld hitelezzen minket, mert ha nem csinálta volna meg ezeket a megszorításokat, akkor államcsőd lett volna és ilyenkor egy azonnali gyorssegélyt kap egy ország lásd pl.: Izland, de ilyenkor automatikusan új választások jönnek, és az MSZP- ezt nem akarta, mert akkor tuti lett volna a fidesz 2/3-os győzelme..
És mi van akkor, ha a tisztelt fidesz mindent megvétózz, a lényeges gazdasági kérdések nem 2/3-osak szóval ők nem kellenek hozzá, most látjuk a legjobban, hogy megvétózta a Fidesz ezt a válságkezelést, költségvetést és végigvitték, ebből látszik, hogy ha egy kormány valamit nagyon akar, akkor ahhoz nem kell az ellenzék
profon
Mosmá elég lögyön ! álj gyere ,gyere álj gyere !! Igyatok valamit !
kiscserkész
Még majd kiderül, tele van a csűr, csak titokban tartották.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.