Nagyjából negyedmillió szimpatizánst veszített a Fidesz az elmúlt egy hónapban. A veszteségeket főképpen a nyugdíjasok, valamint az alacsony iskolázottságúak körében szenvedte el az ellenzéki párt.

Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@kevijeni: Van jogunk kételkedni az ellenlábasok diagnózis felalításába,??? Ha ök. azt mondják akkor biztos az. Ehhez képest mi a mi véleményünk, meg az igazság.
tnezo
Szerintem a Jobbik nem áll ennyire jól, az MSZP pedig nem áll ennyire rosszul. Viszont az én megérzésem azt sugallja, hogy a Fidesz kétharmad már elúszott.
Csubaka
@tnezo: Persze, mert minden média folyamatosan azt sugallja!
A program pofonegyszerű egy ciklikus véletlenszám generátorral előállított számhoz ugyancsak ilyen random generálássl hozzárendelem a közvélemény kutatók egyéves kimutátását és azok tévedésének arányát.
Enterrel indul, és egy random szám lefutása után összesíti a lehetséges variácókat és átlagot képez. Ez így olyan mintha véletlenszerűen 29385 embert kérdeztem volna meg és az eredményeket nem befolyásolta sem a pártpreferencia, sem a társadalmi helyzet. Érdekes a várható részvétel aránya, mert azt már ide se mertem írni. 60,8% ami nagyon durva!!!!
ütyek
Mondtam már, ne izguljatok lesz egyszer még jó. Él már az az illető , aki az ország és a nemzet felemelkedését véghez viszi, csak még pici. De már tanítják és készítik fel az ország kormányzására. Úgyhogy nyugi, mindenki megkapja, ami jár neki. Ahogy mi fizetünk nagyapáink bűneiért, ők is úgy fognak fizetni, annak idején, a apáik bűneiért. Mocskos szemét társaság.
bigyibogyo
@tnezo: Fidesz 51%-éka is elúszott már. Ami picit hozott a Viktor évértékelőjének enyhén pozitív fogadtatása, azt gyorsan eltüntette a többi párt hangos aktivistája...
Kampányolni kellene, de mire rászánják maguk a bizonytalanok már "elkelnek"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.