Isten és az egyház arcát megszentségtelenítő súlyos bűnnek nevezte a papok által elkövetett szexuális visszaélést az áldozatoktól és családjaiktól bocsánatot kérő Ferenc pápa hétfőn, amikor a Vatikánban hat áldozattal találkozott.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@csa-csa: Még egy kis adalék, ha nem haragszol:
Semjén 1989 baccalaureatus 1990 licentiatus 1991 laureatus képesítés
Balog református lelkész!
sokanvagyunk
Végzettségétől függetlenül... róla csak annyit: bacca meg!
csa-csa
@silber13: na a lényeg mégis csak az: egyik sem alávalóbb a másiknál!
csa-csa
@silber13: igaz! nem titok hogy az egyház tagjai mindig is magasan képzett, igen művelt emberek voltak. Sőt volt - nem is rövid - idő mikor szinte csak Ők (meg aki szerencsés családba született) tanulhattak egyáltalán írni olvasni, (hogy magasabb képzésről már ne is beszéljek). Viszont még mindig!! vannak országok, ahol ma is!! az egyház kifejezett érdeke hogy a "pór nép" ne is tanulhasson hadd hülyítse Őket a rohadék álszent bagázs a mocskos sötét hazugságaikkal! A még mocskosabb cselekedeteiről már nem is beszélve.
ez is egy adalék.
silber13
@csa-csa: Ez bizony igaz! Vannak olyan országok, De ez az illető országok vezetőinek maximális morális impotenciáját , közönyösségét tanúsítja.
Nil
@silber13: Lehet hogy más felekezet papjaival nem teheti meg, de példát azért mutathatna!
Az embereknek meg rá kell jönni hogy egy papnak sem szabad hatalmat adni az életünk felett. de bele kellene gondolni abba is hogy micsoda dolog hogy minden apáca Jézus jegyese- ez szentségtörés - szerintem (a papoknál, szerzeteseknél ez hogy van azt nem tudom :-), de nagyon ciki lenne ha ők is azok lennének - ebben az esetben nincs min csodálkozni ha egy pap homoszexuális :-)
Nem mellesleg nekem kicsit más a véleményem ezekről a dolgokról - én az erőszakot nem szeretem -ha két ember szabadon dönt arról kivel él szexuális életet az más - a görögök azért tudtak valamit-nem keveset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.