Több mint 100 raklapnyi visszahívott Mars-termék érkezett Magyarországra - mondta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatója. A Mars Magyarország Bt. a későbbiekben dönti el, hogy mi történjen a visszagyűjtött termékekkel - ismertette az igazgató. Pleva György kiemelte, a Mars mintegy féléves termelését hívta vissza a mini Snickers, Mars, Milky Way, Celebrations és Mini Mix termékekből, miután Németországban egy Snickers szeletben piros műanyagdarabokat találtak. Szerinte azért ilyen hatalmas a visszahívási akció mert a cég is még vizsgálja, hogyan kerülhettek a műanyagdarabok a termékbe.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: John J. Dunbar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

John J. Dunbar
Tudom, elsőre furcsának tűnhet, pedig mekkora gesztust lehetett volna ebből a fejleményből is kreálni!
.
Miért ne lehetett volna ezt a 100 raklapnyi csokit "ledobni" a mostani tűzszünetben Szíriában?
A vérmes szájú bombázó "felszabadítók" - mint az USA, Oroszország, stb... előzetes értesítés után ledobhatták volna ezeket a legsúlyosabban érintett területek lakosságának - úgyis most éled egy tűzszünet...
Mekkora emberi gesztus lehetett volna. Fel kellett volna hívni a lakosság figyelmét a lehetséges problémára (találtak egy műanyagdaarabot az egyik csokiban, tehát az elfogyasztása előtt törjék apróbb darabokra a gyerekek), ettől függetlenül mégis óriási ajándék lehetett volna.
Ha lenne egy kis kurázsi a cégben, még hozzácsapott volna pár raklap hibátlan terméket is...
.
A "csokibombázást" pedig élőben adhatná a CNN, BBC, Reuters, AFP, RT, Rai Uno, RTL, ZDF, ... K. und K. m1.
.
Emberek vagyunk, nem?
RonaGyuri
Árulkodó pártkatonaság: Több mint 100 raklapnyi visszahívott Mars-termék érkezett Magyarországra . -mondja a derék illetékes elvtárs, erről persze egy szó sem igaz (nagyon remélem, hogy a visszaszedett szemetet nem hoztál hozzánk). csak és csupán annyi, hogy több mint 100 raklapnyi érkezett a visszaszedendő termékekből =))
John J. Dunbar
@Végváji Vitéjz: Óriási projektet lehetne ebből faragni a szíriai béke érdekében is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.