John J. Dunbar

Több mint 100 raklapnyi visszahívott Mars-termék érkezett Magyarországra

Több mint 100 raklapnyi visszahívott Mars-termék érkezett Magyarországra - mondta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatója.

Ahol nincs (el)veszve semmi - KLM

Weöres Sándor: Kutya- tár

Hatalmas rendõri készültség volt a Teleki Blanka Gimnáziumnál

ORBÁN - RETTEG - ELLENÁLLÁS - DIÁKOK - HATALOM - FÉLELEM - FIDESZNYIK - NARANCSKÖD - A KIRÁLY MEZTELEN - LÁZADÁS - KLIK -KLUX - KLÁN - TÖBB TISZTELETET - ELZAVARNI HAZAI HELYTARTÓT - SZABADSÁG - TALPRA MAGYAR!

Friderikusz - interjú Olivier Roy francia történésszel, iszlám-szakértővel

Egy francia történész, iszlám-szakértő azt állítja, hogy a terrorizmus nem a muszlim lakosság radikalizálódásának a jele, hanem olyan generációs lázadás, amely a fiatalok meghatározott korosztályát érinti: kizárólag második generációs muszlimok vagy francia családban született, áttért fiatalok csatlakoznak a dzsihadistákhoz.

A képlet érthetetlen, de az eredmény gyönyörű: nézze meg a művészet és a matematika egyesítését

Egy magát matematikai művészként jellemző szakember csodás rajzokat osztott meg a világgal, amelyek visszatérő körívekből állnak, méghozzá előre meghatározott képlet alapján.

„Zeng, zúg a mozdonyok sípja: Minden szavát szívünkbe írta.”

Sztálin halála Magyarországon 1953-ban

Kedves Vezetőnk bátran kiáll az orosz nyelv kötelező oktatásáért!

Házi feladat (fordítás): "Egy nyugati kultúrnemzet életére rátelepedett a Kelet uralma, amely megmételyezte és tönkre tette országunkat.

Forradalmi Munkás-Paraszt Kormányunk bátran kiáll az orosz nyelv kötelező oktatásáért!

Házi feladat (fordítás):

Dolgozó népünk üdvözli Forradalmi Munkás-Paraszt Kormányunk KGB-s elvtársait!

TANÁR - VASUTAS - RENDŐR - ÁPOLÓNŐ - PROFESSZOR - MŰTŐS - POSTÁS - TAXIS - SEGÉDÁPOLÓ - SZOCIÁLIS MUNKÁS - KÖNYVTÁROS - FEJLESZTŐ PEDAGÓGUS - ÓVÓNŐ - ISKOLAIGAZGATÓ - MENTŐS - LABOROS - FŐORVOS - EDZŐ - BUSZVEZETŐ - KALAUZ - SZÍNÉSZ - TŰZOLTÓ - KÖZTISZTVISELŐ

Üdvözöljük a 21. századi Magyarország egészségügyi rendszerében!

FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN - STADION - FOCI - ORBÁN -...

Juncker: A történelem Merkelt igazolja majd

A történelem Angela Merkelt fogja igazolni a menekültpolitikában, és a német kancellár az összes bírálójánál tovább marad majd hivatalában – jelentette ki az Európai Bizottság (EB) elnöke egy szerdai német lapinterjúban.

Lesz Európa!

Az Európai Unió európai tagállamai kezdik belátni, hogy az integráció csak azon országokkal folytatható, amelyek gazdasági és társadalmi fejlettsége lehetővé teszi a szoros együttműködést.

Csütörtökön törhet ki a harmadik világháború

Erős cím, mi? Nem véletlenül. Szíria az elmúlt négy évben folyamatosan nagyon kemény hely volt. De mostanra a háború annyira eldurvult, hogy már azt is visszasírjuk, amikor még csak Asszáddal nem tudtunk semmit kezdeni.

Előzetes a jövőheti parlamenti iránymutatásból és sugallmakból

"Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön...

Junkies - Megváltó

Szerencsére a Junkies megtalálta a HVG-n elveszettnek hitt messiást!

"Nekünk tíz Budapest nem ér meg egy Bécset!"

1945. február 13-án ért véget a magyar fõváros 51 napig tartó ostroma. Budapest megpróbáltatásai csak a Sztálingrádért, Varsóért, vagy Berlinért vívott harcok megpróbáltatásaihoz hasonlíthatók.

Krónika – A 2. magyar hadsereg a Donnál (magyar dokumentumfilm sorozat)

Krónika, melyben az egykori 2. magyar hadsereg túlélői beszélik el Sára Sándor dokumentumfilm sorozatában, miként kerültek ki a Donhoz, mi történt ott 1943. januárjában, és miként élték meg, hogyan élték túl a visszavonulást.

A First Drive

Mint bárki az utakon, olyan jogosítványt kaphat a Google sofőr nélküli autója

Mint bárki az utakon, olyan jogosítványt kaphat a Google sofőr nélküli autója

Jelentős mérföldkő lehet a Google önmagát vezető autója és az egész autonóm autózás számára, hogy az amerikai National Highway Transportation Safety Administration (NHTSA) – lényegében az ottani közlekedési hatóság - egy állásfoglalásában kijelentette, hogy a Google-autója megfelelhet egy mai értelemben vett sofőrnek.

Ungváry Krisztián: A kitörés alulnézetből

Igaz, hogy Hitler Budapestet erőddé nyilvánította, és azzal érvelt, hogy itt Európát kell megvédeni, de hetven évvel a háború vége után tényleg ideje volna eljutni legalább annak belátásáig, hogy Hitler „Európa Erődje“ finoman szólva sem az európai értékrendet jelentette, helyette viszont tartalmazta mindazt, amit a...

Kínai kutatók mesterséges napot hoztak létre

Kínai kutatók mesterséges napot hoztak létre. Az eredmény nagy áttörést jelent a szabályozott nukleáris fúzió kutatásában. Ha sikerül hidrogénből stabil állapotú plazmafelhőt létrehozni, az gyakorlatilag a Nap energiájával látna el bennünket, és nem képződne semmilyen káros melléktermék.