Több ember munkáját tette tönkre egy tyúk – videó!

Egy tyúk a nap főgonosza

Fotó: Pixabay.com

Sokan már rég agyvérzést kaptak volna amunkásk helyében, akik meglehetős nyugalommal próbálták elüldözni a tyúkot, amelyik ráment a friss betonra. De akárhogy kergették, a tyúk, mintha valami mágnes vonzaná a süppedős anyaghoz, csak nem akart lemenni.

Őrületesen bosszantó egy állat ez:

(Blikk.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Commenter: Oszinten, Kedves,... Inkabb olvasok errol a funny tyukrol, mint a hajfeju nemethsziszirol...:o)) Mennyivel uditobb latvany ez a kis haziszarnyas a maga teblabolasaval, mint ezek a hetprobas gazemberek egy csoportban?
Commenter
@karma1: hát ezzel én is így vagyok mert a malacpofa pörköltjüktől felfordult tegnap egész napra a gyomrom. Amúgy is vegetáriánus vagyok, nálam nem nyerő a fideszes-magyaros konyha. Pechjük van mert a hő hatására nem pusztul el az agysorvadást okozó Kreuzfeldt Jacobs azaz a kergemarhakór. Öröm lesz nézni ahogy egymásnak esnek.
Commenter
@Commenter: @karma1: A tyúkok vagy szárnyasok ahogy a fidesz nevezi őket már csak ilyenek taccsra vágnak mindent amint azt a link is mutatja? Ez a tyúk a varázstrutymó suli legbutább tyúkjához hasonlít nem?
www.youtube.com/watch?v=zXsV8dwF9_M
Commenter
@ila51: ez Ausztrália ott tilos a házivágás, brutálisnak tartják. Valahol igazuk van élelmiszeregészségügyi szempontból is.
karma1
@Commenter: mikor meglattam ezt az alkotoelemet, hogy "malacpofa", velem fordult egyet a vilag. El tudok kepzelni finom kajakat, kedvencem a disznohus, de ez mindennek a teteje...(vagy inkabb alja?)
Egyenek sokat, remelem, kijott beloluk ugyanott a jo sok palesz hatasara...
En nem vagyok kivancsi semmifele lozungra, amit piknik fedonev alatt terjesztenek Europa es az Unio ellen., mert nem tudom feldolgozni azt az ellentmondast sehogy sem, hogy valaki odaszarik, ahonnan a kajat meg az elteto penzt kapja...
Ez annyira minosithetetlenul bunko viselkedes, amit nekem senki sem tud kimagyarazni...
Commenter
@karma1: undorodom tőlük. Én a tyúkeszű most épp ezt olvasom Az a címe hogy a Toborzás vagyis The calling:
www.harpercollins.com/9780062332585/endgame-the-calling/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.