KAz olasz Nemzeti Egészségügyi Intézet, az ISS adatai szerint az Olaszországban pozitív teszteredményt mutató elhunytak átlagos életkora kb. 81 év. Az elhunyt személyek 10% -a 90 évesnél idősebb. Az elhunyt férfiak 90% -a 70 évesnél idősebb. Az elhunytak 80 százaléka kettő vagy több krónikus betegségben szenvedett. Az elhunytak 50 százaléka három vagy több krónikus betegségben szenvedett. Ilyen krónikus betegségek a többi között a szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség, légzőszervi problémák és a rák. Az elhunytak kevesebb mint 1 százaléka volt egészséges, azaz nem szenvedett idült betegségben. Az elhunytak mindössze 30 százaléka nő. Az olasz egészségügyi intézet ezen kívül különbséget tesz a koronavírus következtében és a koronavírussal a szervezetükben elhunytak között. Sok esetben még nem világos, hogy az elhunytak a vírusba, meglévő idült betegségükbe vagy e kettő kombinációjába haltak-e bele. A két 40 év alatti olasz elhunyt közül (mindketten 39 évesek...

Forrás: swprs.org
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Érdekes cikk...valahogy nekem ez is azt mutatja hogy világszinten a gazdaság bedöntése a cél...mert legyünk őszinték,a vírus miatt elhunytak,bármikor,bármibe meghallhattak volna!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fahrenheit451
Érdekes, hogy Svájc (egyesek szerint Svejc), így elszállt.
Eddig más volt az értékítéletük - óraműpontosság.
De lehet, hogy csak a bűnözök pénzének kezeléséből gazdagodó kis gecik, a Svejciek?
fahrenheit451
Sosem érdekelt Svejc, meg a svejciek.
Ha most belerobbanna az országuk a mélybe és eltűnne az egész bagázs, észre sem venném.
Egyel kevesebb.
Eriksson
@fahrenheit451: Na ja. A lila tehén meg az óramű, önmagában kevés a megélhetéshez.
Pálinkás Pál
Érdekes cikk...valahogy nekem ez is azt mutatja hogy világszinten a gazdaság bedöntése a cél...mert legyünk őszinték,a vírus miatt elhunytak,bármikor,bármibe meghallhattak volna!!!
1magyar
@Pálinkás Pál: Erre már én is gondoltam, hogy egy mesterségesen kiváltott világgazdasági válság is lehet.
Pálinkás Pál
@1magyar: Pontosan...nekem senki ne mondja hogy a járvány által meghalt emberek ezt indokolttá teszik...nagy eséllyel hamarosan amúgy is meghaltak volna!!!
1magyar
@Pálinkás Pál: Azért a vírus lehet eszköz.
Pálinkás Pál
@1magyar: senki nem vitatja hogy a vírus létezik...csak nem veszélyes annyira ami ezeket az őrült gazdaságromboló lépéseket indokolja...
levarosbukta
Én mint laikus úgy gondolom ha a vírus cseppfertőzéssel terjed akkor ugye a fertőzött ember nyálában, orrváladékában ott van. Miért nem lehet ebből kimutatni a vírust? Miért nem lehet egy egyszerű sima, a terhességi vagy a cukorméréshez használt eszközhöz hasonlóan nyálmintából kimutatni? Nekem ez magas!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.