KAz olasz Nemzeti Egészségügyi Intézet, az ISS adatai szerint az Olaszországban pozitív teszteredményt mutató elhunytak átlagos életkora kb. 81 év. Az elhunyt személyek 10% -a 90 évesnél idősebb. Az elhunyt férfiak 90% -a 70 évesnél idősebb. Az elhunytak 80 százaléka kettő vagy több krónikus betegségben szenvedett. Az elhunytak 50 százaléka három vagy több krónikus betegségben szenvedett. Ilyen krónikus betegségek a többi között a szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség, légzőszervi problémák és a rák. Az elhunytak kevesebb mint 1 százaléka volt egészséges, azaz nem szenvedett idült betegségben. Az elhunytak mindössze 30 százaléka nő. Az olasz egészségügyi intézet ezen kívül különbséget tesz a koronavírus következtében és a koronavírussal a szervezetükben elhunytak között. Sok esetben még nem világos, hogy az elhunytak a vírusba, meglévő idült betegségükbe vagy e kettő kombinációjába haltak-e bele. A két 40 év alatti olasz elhunyt közül (mindketten 39 évesek...

Forrás: swprs.org
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Érdekes cikk...valahogy nekem ez is azt mutatja hogy világszinten a gazdaság bedöntése a cél...mert legyünk őszinték,a vírus miatt elhunytak,bármikor,bármibe meghallhattak volna!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Érdekes cikk...valahogy nekem ez is azt mutatja hogy világszinten a gazdaság bedöntése a cél...mert legyünk őszinték,a vírus miatt elhunytak,bármikor,bármibe meghallhattak volna!!!
1magyar
@Pálinkás Pál: Erre már én is gondoltam, hogy egy mesterségesen kiváltott világgazdasági válság is lehet.
Pálinkás Pál
@1magyar: Pontosan...nekem senki ne mondja hogy a járvány által meghalt emberek ezt indokolttá teszik...nagy eséllyel hamarosan amúgy is meghaltak volna!!!
1magyar
@Pálinkás Pál: Azért a vírus lehet eszköz.
Pálinkás Pál
@1magyar: senki nem vitatja hogy a vírus létezik...csak nem veszélyes annyira ami ezeket az őrült gazdaságromboló lépéseket indokolja...
levarosbukta
Én mint laikus úgy gondolom ha a vírus cseppfertőzéssel terjed akkor ugye a fertőzött ember nyálában, orrváladékában ott van. Miért nem lehet ebből kimutatni a vírust? Miért nem lehet egy egyszerű sima, a terhességi vagy a cukorméréshez használt eszközhöz hasonlóan nyálmintából kimutatni? Nekem ez magas!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.