Bámulatos dolog történt szombaton: Donald Trump nem nyilatkozott idiótaságokat a sajtónak.

Trump egy napra befogta a száját a minden eddigit meghaladó hülyeségek után

Az Egyesült Államok elnöke nagy sikerű csütörtöki sajtótájékoztatója után, ahol egyebek mellett azt vetette fel, hogy

ha a napsugárzás megöli a vírust, akkor valahogy be kéne juttatni a napfényt az emberek testébe;

illetve ha a fertőtlenítőszerek megölik a vírust, akkor talán azzal kéne beinjekciózni a fertőzötteket;

tanácsadói lebeszélték róla, hogy újra sajtótájékoztatót tartson, mert az szerintük inkább csak árt újraválasztási kampányának. Trump persze nem maradt teljesen néma, kedvenc kommunikációs felületén, a Twitteren azt írta, hogy a napi sajtótájékoztatók "nem érik meg a fáradságot". "Mi értelme van a fehér házi sajtótájékoztatóknak, ha a bénasodratú [lamestream – lefordíthatatlan szójáték] média csak ellenséges kérdéseket tesz fel, aztán nem hajlandó pontosan tudósítani az igazságról és a tényekről" – írta az elnök, aki a statisztikák szerint idén április 3-ig elnöksége 1170 napja alatt már 18000 hamis vagy félrevezető kijelentést tett, tehát naponta átlag 15-ször hazudik nyilvánosan.

(444.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Nem beszélt az elnök hülyeséget, nagyon is okos ember. Mi sem bbizonyítja jobban, hogy egyre többen pálinkáznak azzal a jogos indokkal, hogy nem csak kézmosással lehet megelőzni a bajt, de a belső fertőtlenítés legalább ilyen fontos. Nagyfater betol egy deci papramorgót, azán kimegy a kertbe kapálni.
Mindkettő megvan...a napfény, és a belső fertőtlenítés...délben egy pörkölt nokedlivel, saláta, aztán ismét egy deci, és szundi a diófa alatt...a vírus nagy ívben elkerüli(igaz nem megy sehová)

Hajrá Trump!
Qqberci
Trump Lee magyar hangja Orbán Viktor...
Zsopiale
Hajjaj, kifogyott a szuszból... akkor gyorsan össze kéne hívni egy elmebeteg diktátor találkozót, agytágításra, kretén csicskadiktátor továbbképző tréningre... a méltóságos hatalmasnagy tiszteletes első vitéz nagyfelcsúti legfőbb türk kipcsak sziporkázó szittya kagány szarbánvittyorkánk vezetésével... berlu elnökölhetne... zsíragy kimi, ha még él netkapcsolaton mindenképp menjen... de ha nem, akkor is ott lehet végülis adásban, igazából tök mindegy... ( és presze Putyint is mindenképp hívjátok srácok... bár még ő sem ilyen idióta mint ti..)... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.