A belgrádi Igazságügyi Orvostani Intézet megállapította, hogy a férfit megverték a rendőrségi fogdán, azért halt meg, míg a rendőrség közleménye természetes halálra hivatkozik.

Erőszakos halált halt egy negyvenéves férfi, a Danka Ilics-ügy egyik fő gyanúsítottjának a testvére, a testén ugyanis számos sérülés volt, amely erre utalt – jutott megállapításra a Szabad Magyar Szó információi alapján a belgrádi Igazságügyi Orvostani Intézet. A rendőrség azonban a sajtóközleményben azt közölte, hogy Dragijevics természetes halállal halt meg – írja a horvát Index.

Igazságot szolgáltattak a rabok – Agyonverték a szerb kislány, Danka Ilics gyilkosának testvérét a börtönben

Úgy tűnik, a rabok igazságot szolgáltattak     Fotó: indexhr 

A férfit április 6-án helyezték 48 órás előzetesbe az édesapjával együtt, mert a gyanú szerint segítettek a bátyjának, Dejan Dragijevicsnek az elütött, majd megfojtott kétéves kislány holttestének az áthelyezésében. A férfi még azon az éjjelen, hajnali háromkor meghalt a rendőrségi fogdában: a rendőrség aznapi közleménye szerint rosszul lett, és mire a mentők kiérkeztek a bori rendőrállomásra, hiába próbálták újraéleszteni.

Ennek azonban ellentmond az Igazságügyi Orvostani Intézet jelentése, amely szerint egyértelmű nyomai vannak annak, hogy a férfit megverték, és ez áll halálának hátterében, számolt be minderről az Index.

A nyomozást nehezíti, hogy a gyanúsítottak nem beszélnek, így hiába keresik a kislány holttestét, az a mai napig nincs meg. Sem a gyilkossággal vádolt férfiak, sem azok családtagjai nem közölnek részleteket a gyilkosságról. A közeljövőben azonban megtörheti a hallgatását a kislány meggyilkolásával vádolt egyik gyanúsított, Srdan Jankovics, aki a vízművek szolgálati autóját vezette március 26-án Banjsko Poljéban.

Az eddig hallgatással védekező férfi a múlt héten azt kérte, hogy hivatalból rendeljenek ki mellé védőügyvédet az eddigi jogi képviselője helyett. Az ügyészség abban bízik, hogy az újonnan kirendelt ügyvéd hatására a férfi megszólal. Ezen túl elrendelte a zajecsari felső ügyészség a Danka Ilicset elütő autó törvényszéki szakértő általi átvizsgálását is.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
no igen, a világon sehol nem szeretik azokat,akik gyerek ellen követnek el bűntetteket..,kivéve a magyar református egyházat,meg az elnöki palotát..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Azt mondják, hogy az Isten nem kőművesmester. Nem azonnal fizet---de adós se marad! Hát most, köszönet érte, azonnal fizetett!
És köszönet a bennülőknek is!
balos
@Manhattan: Hát szerintem pedig ö a csúti seggén a számláló!Legalább 20ezer nyelvet számolt,mióta "beszerelték"!
C_3PO
@Maccska: Ez önbíráskodás! Valóban...
Feller_Peti
@Pálinkás Pál: Gyurcsányista neolibernyák ellenzéki hazaárulókám,
ha tudnál legalább egy szláv nyelvet a szomszédaid közül,
akkor azt is tudnád, hogy a hazaárulást (olyanok mint amilyen te vagy),
az ukránok-oroszok-szerbek hasonlóképpen jutalmazzák.

Ezt soha ne feledd el, ha egy meggondolatlan pillanatodban át merészelsz menni a hazát másik oldalára.
Gyurcsány Feridet még most is szó szerint és túlzás nélkül agyonvernék Kárpát-medence szerte amit a magyar emberekkel csinált 2006 -ban például.

Ez nem vicc. Halál komoly!

Te az ukrán "demokráciában" például nagyon rövid úton átértelmeznéd az "Orbáni diktatúra" fogalmát,
majd visszatérve, lucskosra nyalnád a fidesz valagád amiért az ő országában kelsz, élsz, és fekhetsz le.
CsipkeRózsa
A rendőrség sem hazudott, természetes, hogy meghalt (ha már agyonverték).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.