Heather McDonald amerikai komikus előadás közben esett össze, miután viccelődni kezdett az oltatlanokkal. Az ájulás láttán a közönség nevetett és tapsolt - azt hitték ez is a show része. Az eredmény egy koponyatörés. Heather McDonald humorista hétfőn teltházas rendezvényen adta elő műsorát az arizonai Tempe városában. A hölgy éppen azzal viccelődött, hogy van 3 kísérleti covid oltása és még több is, de ez meg sem kottyant neki. Ám ekkor következett a döbbenetes pillanat: Amint a videófelvétel is mutatja, az 51 éves nő váratlanul összeesett. A közönség lelkesen tapsolt, feltételezve, hogy ez a műsor része volt. A komikus ekkor még eszméleténél volt. A 911-es hívást követően mentőautóval kórházba szállították. Később úgy nyilatkozott, hogy nem tudja, mi történt, mert hirtelen megszédült. Ilyen eddig még nem történt vele. (A videó megtekintése 18 év alatt nem ajánlott!)

Forrás: mediaforras.com
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
márpedig tudni való lenne, hogy nemaz ótás kottyant meg neki, hanem valami más.
division
Ilyen előfordulhat bármitől, már én is szédültem meg nem egyszer. Az oltáselleneseknek mindenesetre megint egy olyan hír, ami kapóra jön.
division
Ja, és mindez egy olyan oldalon, ami kéri a támogatást a létezéséhez. Röhej.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.