Pert indított a Pfizer ellen egy francia ügyvéd. Eric Lanzarone azt állítja, hogy egy 13 éves tinédzser látásának 90 százalékát elvesztette a Pfizer vakcina első adagja után. A marseille-i Eric Lanzarone ügyvéd a francia médiában számolt be egyik ügyfele esetéről: a 13 éves fiú súlyos mellékhatást szenvedett a Pfizer COVID vakcinájának beadása után. A France 3 csatorna január 29-i kérdésére Lanzarone azt mondta, hogy "egy párizsi kollégájával együtt felhívta őt egy család, ahol a gyermek az első adag beadása után öt nappal elveszítette látásának 90 százalékát". Hozzátette: "Ügyfelünk védelme érdekében a vakcina gyártójához kellett fordulnunk, ami ebben az esetben a Pfizer. " Az ügyvéd a továbbiakban kifejtette, hogy az Európai Bizottság hivatalos honlapján talált egy záradékot, "amely gyakorlatilag felmenti a Pfizer vállalatot minden felelősség alól a lehetséges mellékhatások bekövetkezése esetén". Az ügyvéd úgy véli, hogy ezt a záradékot "a Pfizer...

Forrás: erdely.ma
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Szegény gyermek! Nem kellett volna őket is oltani, amíg nem kapták meg az adagot, nem volt covidos közöttük, esetleg elvétve enyhe lefolyású.
Kísérleti egeret csináltak az emberekből! Első eset a történelemben, hogy kísérleti fázis alatt álló oltóanyagokat adnak be az emberekbe, nem egy, hanem több adagot is.
Sajnos még rengetegen lesznek elszenvedői.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.