a nyugati fősodratú média évek óta hallgat a Donyecki és Luganszki Köztársaság ukrán kormányerők és neonáci zászlóaljak általi ágyúzásairól. Csak korlátozott számú független amerikai és európai újságíró és szabadúszó fotós dolgozik a Donbass régióban, és örökítik meg, számolnak be az ukrán kormány láthatatlan háborújáról, melyet saját népe ellen folytat. “Az elsődleges célpontjuk mindig is a polgári lakóterületek és az infrastruktúra volt.” Az ENSZ szerint több mint 13 ezren haltak meg a régióban a 2014. februári Maidan államcsíny óta. Az elmúlt hetekben az ukrán hadsereg fokozta a Donbass-régió bombázását, ami arra késztette a DPR és az LPR vezetését, hogy elkezdjék kimenekíteni a gyermekek és az idősek Oroszországba. Tulajdonképpen már folyamatos lett az evakuáció. Azonban “az ukrán speciális hadműveleti csoportok tüzérséggel lőtték az Oroszországba távozókat – mondja Eliason.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
hát...ugye ezen nincs mit megvitatni.
mer kurva kellemetlen.
Rockxy
hát még mindig roppant kínos?
ez má így marad, amíg tart a világhazugság.
magyar1
Na ezért gondolom én úgy mindig, hogy ha két országnak baja van egymással ne a lakosságot hanem mindig a kormányt lőjék ki, azok szemétkednek a nép csak szenvedő alany.
Putyinnak is ha lenne több esze ezt tette volna már régen és nem az ukrán népet és építménye ket lövi szét
.A népnek mindegy ki kormányoz csak jól éljenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.