Clare Daly ír EP-képviselő egy strasbourgi ülésen az Oroszország ellen meghozott szankciókkal szemben foglalt állást, illetve bírálta az Ukrajnába irányuló fegyverszállítmányokat, szerinte ugyanis a békét nem fegyverekkel, hanem diplomáciával és párbeszéddel lehet megteremteni. A mainstream európai körökben egészen szélsőségesnek ható beszéd alatt az egyik bolgár képviselő grimaszokkal, illetve gúnyos nevetéssel jelezte nemtetszését, majd a másfél perc hosszú békepárti kiállás végén kivonult az ülésteremből.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bogatir
A zsidóknak nem tetszett az ír felszólalás. Az ír hölgy egy normális európai. Öröm látni hogy még vannak ilyenek. A 155-ös számú tetű nem fért a bőrébe.
Katalina62
Igaza lehetne, de párbeszédhez kétfél kell legalább
NKF
Igaza van az ír képviselő hölgynek! Az bolgár meg egy kib@szott büdös bunkó
percsi
Ez a picsa is bolond. "A békét nem fegyverekkel, hanem diplomáciával és párbeszéddel lehet megteremteni."
Ja, mert az orosz olyan nyugis, nem is forrófejű. A véreskezű putynál biztosan bejönne a párbeszéd, hagyd abba haver, menj haza és éljél békében! De próbálja meg, írek nevében menjen el putykához.
Én is félek, és szerintem mindenki, de nem szabad egy bolondra ráhagyni, hogy betörjön egy országba, lebombázzon mindent, és nyírja a népet. Nem az ajtóstól berontó, páváskodó vezír és családja élete forog kockán.
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy putyka az utolsó évében világháborút akar, elméje már nem tiszta. Ha nem így lenne, neki sem kezdett volna, tisztában volt azzal, hogy a világ összefog ellene. Vele már nem lehet beszélni, csak egyet lehetne tenni, mégpedig ...
Megtámadták ukrajnát, és ukrajna elnöke védekezés és visszatámadás helyett cseverésszen, nézze, hogy nyírják a népét, rombolják-elvegyék hazáját. Ne kérjen, ne fogadja el a segítséget. A világ meg ne segítsen a bajba jutott országon, tátott szájjal, szotyiköpködés közben nézze a híreket, és szurkoljon. Ez nem futballmeccs!

Ha nem adnának fegyvereket, akkor már egy élő ember sem lenne Ukrajnában.
A csajszi pszichológus szerepet játszik, beszélgessenek az őrülttel, ukránok adják oda amit kér, azt vége.
Holnap majd másik országot látogat meg, és így fogja megszerezni Európát.
A háború nem nőknek való, mert a nagy erővel szemben hamar feladja, megadja magát.
A férfi úgy van felépítve, hogy megvédje azt, ami az övé, ebben az esetben a népét és országát, ha kap segítséget, ha nem.
Egy támadásnál az országunk nagyon nagy bajban lenne, szinte alig van igazi férfi a fid. táborban. A többi EU-s országtól nem kérnének fegyvereket-katonákat, hanem első nap bepucsítanának putynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.