“A PCR-teszt nem alkalmas a diagnózis felállítására”. Kifejezetten rámutatnak arra, hogy még az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint is “a PCR-teszt nem alkalmas diagnózis felállítására, és ezért önmagában semmit sem mond egy személy betegségéről vagy fertőzéséről”. Az egészségügyi miniszter azonban a Covid 19 betegségekre egy egészen más, sokkal tágabb esetmeghatározást használ, amely nem használható a találkozó betiltásának indoklására, mert: Ha a Corona-bizottság az egészségügyi miniszter esetdefinícióját használta, és nem a WHO-ét, akkor a “beteg/fertőzött” számadatok megállapítása téves. A bíróság megállapítja, hogy Bécs város egészségügyi szolgálatának “tájékoztatásában”, amelyre a Bécsi Tartományi Rendőrigazgatóság tiltása alapult, “nincsenek érvényes és bizonyítékokon alapuló megállapítások a járvány előfordulására vonatkozóan”.

Forrás: climenews.com
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
persze amikor én mondtam, akkor vírustagadó...antivaxer voltam,igaz divi?...
Rockxy
Mullis, a pcr feltalálója megmondta, hogy nem diagnosztizálásra való a teszt, de ő meghalt, és egy halott szava annyit ér, amennyit a tetű nagykutyák megengednek, mert az érdekeik mindenek felettiek.
a "hivatalos" mára - sok esetben - egyenlő lett a hazugsággal.
veoh.com/watch/v142141764DjQxcZAY

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.