A baloldaliak fasisztának, Benito Mussolini örökösének nevezik, a higgadtabb megfigyelők az olasz konzervatívizmus leghitelesebb szószólójának. Ő Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek ellenzéki parlamenti párt vezetője, aki az előrejelzések szerint Olaszország első női miniszterelnöke lehet. Megvalósulhat az, ami korábban elképzelhetetlennek tűnt: a legutóbbi, 2018-as parlamenti választásokon a szavazatok mindössze 4,4 százalékát megszerző Olasz Testvérek (FdI) kerülhet ki győztesként a Draghi-kormány megbukása nyomán előre hozott szeptemberi választásokon. A felmérések szerint Giorgia Meloni pártja 23,8 százalékos eredményt érhet el, s ha a 22,5 százalékos támogatottságnak örvendő baloldali Demokrata Párt meg is előzné az FdI-t, csak a három jobboldali párt koalíciója lenne képes parlamenti többséggel a háta mögött kormányt alakítani. Ez esetben pedig minden bizonnyal a még mindig csak 45 éves Meloni lenne a miniszterelnök. Giorgia Meloni munkáscsaládba született, egy...

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Akkor azoknak is végük lesz mint itt nekünk. Kilopják a szemüket is és minden nap a képükbe fognak hazudni. Ennyi a modell.
Meg minden nap verje valaki agyon a valamelyik szomszédját mert aznap ő a hibás mindenért.
Ha ez kell nekik vigyék a modellt bár jobban járnak ha inkább kidobják a kukába oda való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.