A kínai Vuhan városában, ahonnan 2019 végén elszabadulhatott a koronavírus-járvány, helyi idő szerint szerdán elrendelték egyes üzletek és a tömegközlekedés bezárását, miután a hatóságok négy Covid-19-es esetet fedeztek fel. A közel 11 millió lakosú város egymilliós lélekszámú Csianghszia nevű kerületében a következő három napra megtiltották a nagy csoportos rendezvényeket és az éttermekben való étkezést, bezár bizonyos nyilvános szórakozóhelyeket és mezőgazdasági piacokat, valamint felfüggeszti a busz- és metrójáratokat. A hatóságok arra is felszólították a lakosokat, hogy a háromnapos időszak alatt ne hagyják el a területet, az utazókat pedig arra, hogy kerüljék a beutazást – írja az aljazeera.com. A korlátozásokra azután került sor, hogy a rendszeres szűrővizsgálatok során két esetet észleltek, majd további kettőt a közeli kapcsolatban álló személyek szűrése során.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
vuhán a mumusváros.
ha valaki tüsszent, akkor a többi milliót be kell zárni, óltani, teszttel zaklatni, és kiadni a parancsot, hogy "rohaggyotthon!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.