Egy belga akadémikus szerint, a gyermekekhez való beteges vágyódás pusztán egy szexuális orientáció, amit mindenkinek el kellene fogadni, írja a V4NA. A szóban forgó akadémikus álnéven publikálta „tanulmányát”, melyben büszkén hirdeti, hogy ő maga is pedofil. Érvel, hogy a társadalomnak el kellene fogadnia a pedofiliát, mint szexuális irányultságot, hiszen sok férfi kizárólag a gyermekekhez vonzódik. Véleménye szerint, ha a társadalom elutasítja a pedofiliát, akkor az „etikátlan” és „intellektuálisan igazságtalan.” Korábbi írásainkban többször foglalkoztunk már az egyes fogalmak jelentésével, és azok jelentőségével. Mint minden gondolatot közölni kívánó író, szeretnénk elkerülni az önismétlés hibáját, de sajnos úgy tűnik, ebben a témában nem lehet elégszer hangsúlyozni annak lényegét. A sátán ugyanis állandóan jelen van. Folytonosan felüti a fejét annak jele, hogy alattomosan közelítve, szinte láthatatlanul igyekszik bekúszni a tudatalattinkba.

Forrás: vdtablog.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
nálunk is van jogászmaffia, ami mindenek felett áll, ők "intézik" a kilakoltatásokat, a gyerek és szervkereskedelmet, a gyerekrablásokat, gyilkosságokat és egyes emberek tönkretételét személyes bosszúból, vagy csak szórakozásból, esetleg pénzért.
vannak köztük gyámügyesek ügyvédek, bírók...
itt nincsenek oldalak, a fideszes kötődésűeket is kicsinálják és a politikusok is csak lesnek, hogy mi történik és nagyokat hallgatnak a témáról, mint aki beszart.
kivéve toro.
amíg őt is ki nem csinálják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.