Bourla nyilván nem szokta meg a valódi sajtót, csak a Mainstream bohócokat - "Szégyellje magát! Eszébe jutnak a fiatalok, akik az Önök vakcinájától kapnak szívizom gyulladást?" Szerdán a Rebel News riporterei a Pfizer vezérigazgatójával, Albert Bourlával álltak szembe a svájci Világgazdasági Fórum (WEF) éves konferenciáján a svájci Davosban, a kétes COVID vakcinákkal kapcsolatban , szembesítve azzal a tömeggyilkos Bourlát, hogy a védőoltásnak hazudott nem biztonságos és nem hatékony kísérleti mRNS szérumok ölik az embereket. Ezra Levant, a Rebel News Canada újságírója és kiadója, valamint a Rebel News Australia vezető tudósítója, Avi Yemini egy már nagyon aktuális kérdést tett fel Albert Bourlának, olyan kérdéssorozatot amelyet a Mainstream média nem volt hajlandó feltenni mindezidáig hiába nyilvánvaló, a napnál is világosabb hogy a Pfizer vakcinák, azaz biológiai fegyverek nemhogy nem védenek semmiféle fertőzéstől, de maguk okozzák a bajt, az emberek halálát

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Shikari: Bárki meghalhat attól valóban, ha be is van oltva, vagy meghalhat akkor is, ha szedi a gyógyszereit egy adott betegségre. Itt a hangsúly nem ezen van, hanem azon, hogy egyáltalán esélyed legyen a komolyabb szövődmények kivédésére. Ezt kellene már végre egyszer mindenkinek felfognia.
division
@Shikari: Részben helytálló csak, de mint már mondtam, nem akarok belefolyni egy újabb oltok nem oltok vitába. Tegyen mindenki saját belátása szerint. Ezek tények nem érzelmek, meggyőződések, ez nem olyan mint a Fidesz vagy ellenzék.
division
@Shikari: Azért jóval több mint egy ima, az oltás nem kizárólag szerencse függvénye, nem olyan emberek találták ki mint Istent, akik végleg elvesztették minden másban a hitüket. Nekem 3 oltásom van, és mellékhatás nyilván volt nálam is, a helye még két hét múlva is fájt, plusz lett egy piros foltom pár napig (Moderna kar, ez volt a neve). Ennyi.
division
@Shikari: Azt nem tudhatod, nem használt e, főleg ha nem voltál beteg. Amúgy meg aki nem oltatta be magát, nem mehetett lényegében sehova (orvos, kórház, szálloda, stb.), mert kellett az oltási igazolvány.
balos
@Peller Anikó: Már ezer éve is ők tolták a vármegyék szarját a fejünkre!Míg ök büszkén nyalták az űrítők seggéből az említett nemzethy mannát!
BabyShark
A szívizom gyulladást nem csak az kapta el akit Pfizer oltóanyaggal oltottak! Példa rá a kollégám, aki 2 kínaira 1 orosz vakcinát kapott, és szívizom gyulladást kapott. A munkáját sem tudja rendessen ellátni, így megszünt a munkaviszonya, mert a cég nem tudott könnyített munkát biztosítani számára!
(szóval hagyjuk ezt a Pfizer miatt van, dolgot!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.