A Pink Floyd zenekar alapítójaként a világhírű rockzenész Roger Waters szorgalmasan rombolja saját „emlékművét”. Az idős muzsikus zavaros gondolatvilágának jó példája a Volodimir Zelenszkij feleségének írt nyílt levele.

Putyin-simogató, irigy, adócsaló, playback-huszár: leleplezték a világhírű rockzenészt, aki Oroszországot védi majd az ENSZ-nél

Van baj Roger Waters fejében. Forrás: Wikipedia

Ebben azt fejtegette, hogy az extrém ukrán nacionalizmus a felelős a háborúért – írja a 444. Ehhez képest azt is levezette már, hogy Putyin gengszter, akinek azt üzente, hogy ha le akarja rohanni Európát, akkor bassza meg magát. Zseniális gondolatmenetei miatt az orosz agresszió ellen kiállók és az oroszpártiak is felhúzták magukat a kijelentésein.

A Pink Floyd szövegírója, Polly Samson most Twitteren osztotta ki Waterst. Samson, aki David Gilmour Pink Floyd gitáros felesége is, azt írta a bejegyzésében, hogy

· Waters velejéig antiszemita,

· Putyin-simogató,

· hazug,

· tolvaj,

· képmutató,

· adócsaló,

· nőgyűlölő,

· playbackre tátogó,

· irigy

· és megalomán.

Samson a Guardian cikke szerint arra az interjúra reagálhatott, amelyet Waters nemrég a Berliner Zeitungnak adott, és amelynek fordítását a zenész saját oldalán is közzétette. Ebben többek között arról elmélkedik, hogy Putyin nagyobb gengszter-e, mint Joe Biden vagy 1945 óta bármelyik amerikai elnök. Azt is mondta, hogy nézete szerint Putyin „figyelmesen és konszenzuális alapon” kormányozza Oroszországot.

Az orosz kormány most felkérte a zenészt, szólaljon fel az ENSZ biztonsági tanácsának szerdai ülésén Ukrajna nyugati felfegyverzésével szemben – írja a Reuters.

Az antiszemitázás onnan jöhet, hogy szintén Waters ebben az interjúban is elismételte a nézetét, miszerint Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen, ahogy a brit birodalom tette a gyarmatosítás idején a bennszülött népekkel világszerte. Waters korábban a náci Németországhoz is hasonlította már Izraelt. A német lapnak most azt is mondta, hogy szerinte az izraeli lobbi megpróbálta betiltatni a németországi koncertjeit, és hogy Moszkvában minden további nélkül fellép, mert Oroszország nem egy népirtó állam.

Waters felháborítónak és teljesen alaptalannak nevezte Samson vádjait, és azt írta a Twitteren, egyes szám harmadik személyben fogalmazva, hogy még mérlegeli, milyen lépéseket tegyen.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@KisTehen: szarból várat? Belőletek téglát? :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Clavigo: közben meg a kölök véletlenül fejbe durrantja magát légpuskával, mert hol van az apja!?..,hát itt!
csak úgy....
@Maccska: tibim,náladnál nincs zavarodottabb ,te profi kecskeszagértö!
csak úgy....
@Maccska: mit kéne rajtatok cáfolni,hiszen minden nyilvánvaló! :) - liberálfasiszta az elcurvult lányod!
@KisTehen: azok a ti tehetetlen "fegyvereitek" na meg az agyament liberálfasisztázás!
-ti csak ennyire képesek!
csak úgy....
@Maccska: nektek nincs véleményetek, ti amit itt szajkóztok , az mind a hollik ,dömötör féle ütödötteké! ti, sajnos még gondolkodni sem tudtok, még jó, hogy a kecskékhez értesz! :)
csak úgy....
@Maccska: én se jobb se bal mert tudok gondolkodni! :)
neked csak az a vélemény jön be, amit naponta 100 a szádba rágnak! -ez egy tipikus seggfejre vall, -maradj a kecskédnél , ö szeret téged ha buta is vagy ! :)
neverland
Kicsit máshogy az orbánista szektarendszer fideszes tégláiról: www.youtube.com/watch?v=u3Cl6iZF0ZE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.