Boris Johnson volt konzervatív párti brit miniszterelnök szándékosan félrevezette a parlamentet azoknak a törvénysértő összejöveteleknek az ügyében, amelyeket a saját kormánya által a koronavírus-járvány megfékezése végett elrendelt korlátozások idején tartottak a Downing Streeten – erre a következtetésre jutott az ügyben eljáró alsóházi bizottság, amely csütörtökön ismertette vizsgálati jelentését.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egy normális országban a törvényszegésnek, még ha kicsi is, következményei vannak. Magyarországon ilyen elképzelhetetlen. Orbán haverjai hátramenetben vannak. Trampli’ ügyvédei bedobták a törölközőt, az egzaltált frizurájú Boris is bukóban van. Még Erdogant kellene hogy megüsse a guta. Utána Putyin és Orbán jöhetne, pontosabban mehetne. Nem ismerik ezek azt igazi konzervatív, keresztény módit ahogy a mieink idehaza buliznak. Mondta volna azt, csak az ebédjéért ugrott be. Közép-Ázsiában full ilyen kormányzati agytrösztök vannak. Azt írják Szánthó Miklós "agytröszt", de szerintem csak szimplán agyhalott ... Hallod ezt, dagadt kolostorgeci?!
uploads.disquscdn.com/images/d97707cbdf415a893214dd06300b14a0b1b31276972bc2dc725463e26347ab50.jpg?w=800&h
Ezek nem ismerrik az igazi konzervatív, keresztény módit, ahogy a mieink idehaza buliznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.