Ezzel a kompromisszummal november közepéig működőképes marad az amerikai kormányzat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@Őrnagy: Te csak nyugodtan higgyed ezt!
Ezzel szemben szép lassan felőrlik őket, lehetetlenné teszik számukra az utánpótlás szállítását a frontvonalba, aztán remélem, rájuk engedik még az Isten kénköves haragját is, amíg az összes rusznáci ki nem takarodik Ukrajnából!
Slava Ukraini!
kereső
Még mindig vannak, akik csak a cimet olvassák el. A cikkben azért ott van ez is:keserédesként putyinnak, és a ruszki imádó magyaroknak:
"Az Ukrajnának szánt támogatás az egyik leginkább megosztó pontja volt ennek a vitának, és az első tervezetet értelmében a kormányzat erre is kapott volna további forrásokat november közepéig. A republikánus törvényhozók egy része azonban ellenezte ezt, és végül emiatt kellett megvonni az erre szánt forrásokat.

Később aztán a demokraták részéről Michael Bennet fenyegetőzött vétóval, pont amiatt, hogy a kormányzat nem kap több pénz Ukrajna támogatására. Végül ezt azzal sikerült elkerülni, hogy a republikánus és demokrata szenátorok dűlőre jutottak, és a két párt szenátorai közösen adtak ki egy elvi állásfoglalást arról, hogy „a következő hetekben” egy újabb szavazást tartanak az Ukrajnának szánt források növeléséről. Mindeközben a képviselőházi demokrata politikusok közölték: azt várják Kevin McCarthytól, hogy ugyanebben a kérdésben beterjesszen egy tervezetet akkor, amikor a képviselőház ismét összeül.

Joe Biden is megszólalt
Az Egyesült Államok elnöke a kormányzati leállás elkerülése után leszögezte, „semmilyen körülmények közt nem szabad megengedni azt, hogy az Ukrajnának szánt amerikai támogatást megzavarják”. Hozzátette azt is, hogy a szombati döntéssel kaptak további 47 napnyi haladékot, de a kongresszusnak ezt az időt arra kell kihasználnia, hogy véglegesítse a következő fiskális év költségvetését."
kereső
@sgl: Na, hallod, hiszen onnan már csak "egy ugrás a Sugár"-és végre vége lesz az elátkozott "Európának". És orbán király uralkodhat az idők végezetéig.Nem tanultak történelmet- illetve semmit nem tanultak a történelemből.

kolozsvaros.com/2023/09/29/bekevari-mesek/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.