Bezárja a Lear Corporation a gödöllői gyáregységét, miután a társaság túl magasnak ítélhette meg a magyar munkaerőköltségeket. Ez azt jelenti,

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
Orbán Viktornak az nem jut az eszébe, hogy ezeket a dolgozókat védje meg, pedig állandóan azt ígérgette , hogy megvédi a magyarok munkahelyét.Úgy látszik hogy csak az alacsony munkabérű dolgozók számíthatnak rá, de az is lehet hogy ezeknek az embereknek nem kell a védelem, mert a munkáltatók az alacsony munkabérű dolgozókat szeretik alkalmazni, mert akkor lesz nagy a profitjuk, és számukra csak ez fontos.
kereső
A Lear Corporation a 151. helyen áll a Fortune 500-ban világszínvonalú termékeivel, amelyeket tehetséges alkalmazottak sokszínű csapata tervezett, tervezett és gyártott.

Az autóülések és elektromos berendezések vezető szállítójaként a Lear globális képességekkel szolgálja ki ügyfeleit az egyéni elkötelezettség megőrzése mellett. A michigani Southfieldben található Lear 257 telephellyel rendelkezik a világ 38 országában, és körülbelül 156 000 alkalmazottat foglalkoztat. A Lear-rel a [LEA] szimbólum alatt kereskednek a New York-i tőzsdén.

Kettős adóztatási egyezmény felmondásának következménye. Orbán a hibás!!!
kereső
MAGAS KOCKÁZATÚ KAPCSOLT VÁLLALKOZÁSOK ARÁNYA

0 %
NETTÓ ÁRBEVÉTEL
(2022. ÉVI ADATOK)
276 232 073 ezer Ft
JEGYZETT TŐKE
(2022. ÉVI ADATOK)
1 milliárd Ft felett és 3 milliárd Ft alatt
ADÓZOTT EREDMÉNY
(2022. ÉVI ADATOK)
4 milliárd Ft és 10 milliárd Ft között
LÉTSZÁM
1000-1999 fő
namihami
Mekkora állami támogatással indult ez a cég? Mennyi volt az egy dolgozóra eső állami pénz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.