Készpénzben fizetett Karácsony táskás embere Idén júniusban aztán újabb elemekkel bővült a botrány: a Nemzeti Információs Központ nyilvánosságra hozta a baloldal külföldi kampányfinanszírozásának vizsgálatáról szóló összefoglaló jelentését, amelyben az is szerepelt, hogy több, mint 506 millió forint érkezett a Karácsony Gergely által alapított 99 Mozgalom Egyesület számlájára, döntően euróban és angol fontban. A jelentés szerint „összesen 917 695 euró és 3900 angol font készpénzbefizetés valósult meg a számlán a vizsgált időszakban". A félmilliárd forintot Perjés készpénzben fizette be 2021 augusztusa és 2022 szeptembere között a mozgalom számlájára, több részletben, összesen tizenkilenc alkalommal. Öt tranzakció ráadásul az ötvenmillió forintot is meghaladta. Ami szintén nagyon fontos, hogy dátumból az is kiderül, hogy a befizetések bőven az előválasztási és az országgyűlési kampány után is folytatódtak, így kérdés, hogy valójában kiktől érkeztek és kikhez kerültek a...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@durbincs: olyan régen hazudtál már.
Csak amikor kinyitod mocskos pofádat.
Úgy hogy KUSS!!!
rücsü41
Itt muttkozik meg az igzi jogállamiság!A hatóság döntését nem lehet vitatni, nincs jogorvoslat.Mint ha az Úr mondaná, megmondtam és nincs vita!
rücsü41
@durbincs: Ne itt tanulj meg magyarul írni!Azt az általánosban kellett volna, de Neked ez sem sikerül!Biztos megírták már neked, hogy ha nem tudsz a témához szólni, csak a hozzászólókkal élsz nemi életet, akkor inkább a házastársaddal vagy a jó édesanyáddal élj házas életet !Nem mondták még neked hogy a sötétséged világít az éjszakában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.