Egyre több cég ismeri fel a fogyasztói igények változását világszerte. A táplálkozási szokásokat illetően az elmúlt években drasztikus változások következtek be, amelyek nem csak átformálták a piacot, de mozgásban is tartják, hisz az élelmiszeripari cégeknek és forgalmazóknak tartania kell a lépést, ha versenyben akarnak maradni. A leggyorsabb változás a laktózmentes, a vegán, a vegetáriánus és a cukormentes termékek piacán várható.

Forrás: lepesmagazin.hu
Feltöltő: kadar9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@simmering73: Majd 2050 utánra tervezted, hogy tagja leszel?
vacsi
"Egyre több cég ismeri fel a fogyasztói igények változását világszerte"
Vagy csak rá akarják erőltetni az emberekre! Hülyék!
Nyírfa
Na tessék! Én meg 33 évnyi vegalét után elkezdtem húst enni. Módjával, ritkán és keveset, csak baronmfit, na de akkor is! Mentségemre szolgáljon, hogy az utóbbi időben, igazából a covid után , csirkelevesek lebegtek a szemem előtt, jól bezöldségezve, telepakolva a tányér tésztával, és a merőkanálból csorgott rá a sárga lé... Szóval, elbuktam, és, mire megbánhattam volna, már főtt a gázon a sok-sok kicsi szárny.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.