A minisztereknek sem jár akkora kiváltság, mint amit a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke kaphat. Egy kormánypárti módosító javaslat szerint az országgyűlési

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Megfizetik a szuverenitásvédelmi elvtársat rendesen. Hiszen a Kedves Vezető legfőképp hűséget vár el a beosztottaitól. Orbán elvégeztet vele egy csomó szemétséget és ezzel védik, hogy ne lehessen ellene eljárást indítani. A maffia védi a körét. Tehát egy gumitörvény amit autokrata hatalom bebetonozására lehet használni, és nem is perelhető. Amúgy ezt nem értem. Az egész hivatal lényege hogy kiálljon a törvény igaza mellett. Akkor ezt miért nem lehet bíróságon is megtenni ha perlik a vezetőjét? Nem ingó-ingatlanos peres ügyekről van szó. Hanem a fószernek azt kéne bíróság előtt bizonyítania hogy Neki igaza van a törvény szellemében. Ha ezt nem vállalja akkor nincs jogalapja az egész hivatal létezésének. Ilyen apróságokon otthon nem akadnak fenn. Lásd Polt Petike is milyen jól menedzseli a helyezetet nem ? Ja nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.