Odessza történelmileg orosz város – mondta Chas Freeman, az Egyesült Államok volt nemzetközi biztonsági ügyekért felelős védelmi miniszterhelyettese a Dialogue Works YouTube-csatornának adott interjújában. Nagy port kavart a nemzetközi médiában, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök az évértékelőjén orosz városnak nevezte Odesszát. A város nagyon komoly jelentőségű az orosz–ukrán háborúban. A szakértő emlékeztetett arra, hogy ebből a városból indult ki az ukrajnai polgárháború eszkalálódása. Odesszában az ukrán nacionalisták által az orosz ajkú lakosság ellen elkövetett tömeges gyilkosságra került sor. Chas Freeman arról is beszélt az interjúban, hogy a Nyugat kudarcai az Oroszországgal folytatott ukrajnai konfliktusban a NATO megosztottságához vezettek.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Mondta ezt az az ember,aki támogatólag nyilatkozott a kínai Mennyei Béke Terén történt mészárlásról,majd szinte fideszesként arra hivatkozott,hogy kiragadták a mondanivalóját a szövegkörnyezetből. Hasonlóan írt a szeptemberi, az Usát ért terrortámadással kapcsolatban is,ahol épphogy csak nem azt írta hogy megérdemelte az USA. nagy barátja és támogatója a szaúdi rezsimnek,nem véletlenül volt ott nagykövet is.
" Nem hiszem, hogy ez elfogadható bármely ország engedje meg, hogy nemzeti fővárosa szívét olyan disszidensek foglalják el, akik meg akarják zavarni a kormányzat normális működését, bármilyen vonzó is legyen propagandájuk a külföldiek számára. Az ilyen embereknek, akár veteránok „ bónuszhadseregét ”, akár „diákfelkelést” képviselnek a „demokrácia istennője” nevében, számítaniuk kell arra, hogy küldetéssel [ sic ] kiszorulnak az általuk elfoglalt földről. [60"
Ezt nyilatkozta a vérbefojtott kínai diáktüntetésről

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.