Moszkvának érdekében állna, hogy Közép-Európában egy jelentős népességgel és területtel rendelkező semleges államalakulat jöjjön létre... Ausztria-Svájc-Magyarország Az egyik állami orosz tévécsatorna beszélgetős műsorában körvonalazták, hogy Moszkva milyen átrendeződést szeretne Közép-Európában az ukrán háború után. Életre kívánják kelteni az Osztrák–Magyar Monarchiát. Ez eredeti formájában nem lehetséges, de a térség országai már hosszabb ideje keresik az együttműködés új kereteit. Érdekes módon, az egykori birodalom újjászületésének lehetőségét az Európai Unióban sem tartják kizártnak. Nagyon nem örülnek neki...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: zenebohóc
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Mi a lófütty köze van putylernek egy osztrák-magyar monarchiához? Vikkancs úgysem lehetne király...
Qqberci
@Maccska: "Az Osztrák–Magyar Monarchiát az oroszok felélesztenék"
izéke
Az osztrákok minden vágya,hogy csatlakozzon hozzájuk egy ilyen nyomorult bagázs...akkor aztán ők is rohamosan lepusztulnának,utolérnénk Ausztriát :)))))) szép és élhető ország lenne ez,magyarok nélkül. Ha a sógorok és az ő mentalitásuk lenne itt,újabb aranykorát élhetné ez a föld.
zenebohóc
Újra miénk egyetlen gyarmatunk a Ferenc József-föld?!

:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.