Az átalakítások egyik vezetője Adam Bodnar, Lengyelország új igazságügyi minisztere, aki tettei miatt a jelenlegi ellenzék, azaz a korábbi kormánypárt célkeresztjében áll. Az egyik első hír volt Tusk kormányával kapcsolatban, hogy Adam Bodnar aláírta az ország csatlakozásáról szóló indítványt az Európai Ügyészséghez (EPPO). Ezzel az ország 180 fokos fordulatot vett, mivel a PiS-kormány erre nem volt hajlandó, érthető okokból, mivel az az únió pénzügyi érdekeit sértő ügyeket hivatott feltárni és a fókuszában a korrupció áll. A tolvajok nem örülnek ha szimatolnak utánuk, nemis tudom miért van dézsa vúm.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Itthon elővigyázatosságból már most hoznak egy olyan törvényt,ami lehetetlen feltételeket támaszt az esetleges valamikori ellenzéki kormánynak. Pl. csak ugyanazon képviselők szavazatával szavazható meg,akik jelenleg is képviselők,vagy ha orbán viktor három hátraszaltót követve spárgában ér talajt és onnan visszapattanva eljár egy kozák népitáncot.
Pusztai
@izéke: A törvénytelenül alkotott törvény semmis!
PONT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.