Meglepte a Fidesz propagandistáját a Demokratikus Koalíció politikusa, Mészáros Dávid, aki betelefonált a Hír TV-n futó, Paláver című élő műsorba

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@KisTehen: ócska mocskos tájékozatlan barom vagy.
Telitalálat a marha nick név
koszpeko
@KisTehen: ócska mocskos tájékozatlan barom vagy.
Telitalálat a marha nick név
bence
Végre megszólalt egy igaz hang is a mocskolódó csatornán !
balos
@bence: Erre is van megoldás!Megszüntetik a betelefonálót!
bence
@balos: ! 14 év tapasztalata , elhallgattatni az igazat szólókat bár ez csak ideig óráig szokott tartani mert ha nem ezen a csatornán hanem az életben minden hazugság előbb , utóbb úgyis kiderül !
balos
@bence: Tudod az a sok mocsok amit a regnálásával az országra terhelt hosszú hosszú évekbe telik amíg "lekopik"!Ezt Mi és a gyilkosságaik áldozatai nem fogják tudni feldolgozni!Ilyen törvénytelenségeket a horti alatt követtek el a nép ellen,hogy megerősítsék a "középosztályt"!Hát inkább a családjaikat sikerült és a szervilis kiszolgálóikat sikerült gazdagítani lásd a bukott embereiket is életük végéig a nyakunkra ültették!A börtön sem tenné őket az őket megillető helyre,de hát a bünösők köztünk élhetnek jól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.