Lengyelország emellett csatlakozni fog az Európai Ügyészséghez. Az Európai Bizottság (EB) a jövő héten két döntést fog hozni a Lengyelország számára eddig zárolt közösségi támogatások, összesen 137 milliárd euró felszabadításáról – jelentette be Ursula von der Leyen elnök pénteken Varsóban, miután Alexander de Croo belga miniszterelnök társaságában megbeszélést folytatott Donald Tusk lengyel kormányfővel.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: simmering73
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez az eredménye, ha az egyik országot Tusk vezeti, a másikat meg tuskó. “A lengyeleknek sikerült: 137 milliárd euró uniós forrást hívhatnak le hamarosan” De nem azért, mert kinyalták az EU seggét, hanem azért mert olyan változásokat tettek, amik jobbá teszik a lengyel emberek életét. Nálunk eddig minden O1G intézkedés rosszabbá tette az emberek életét. Lengyelek a következő 1 évben kb 10 évet vernek ránk, de szép is lesz. Ott még gondolkodik a többség. Most akkor mindenki láthatja a különbséget. A lengyeleknek pénz ,nekünk kávészünet kávé nélkül. Magyarországhoz képest a lengyeleknél arányaiban valamivel kisebb az az elborult, személyiségzavaros, agymosott csürhe, akik a szavazataikkal a hatalomban tartják a legkártékonyabb gátlástalan bűnszervezetet. Mi ilyen váltásban még egy darabig nem reménykedhetünk, míg a fidesz van hatalmon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
Megérdemlik a pénzt, hiszen egyetlen nap leforgása alatt helyreállították Lengyelországban a "Jogállamot" az elvárásoknak megfelelően.
Megvalósult a szólás "szabadsága", és a teljes "sajtószabadság" az USA és a Brüsszeli elvárásoknak megfelelően, bátran lobogtatják a szivárványos zászlót és a jövőben a lengyel gyerekek megfelelő testi és szellemi védelméről a jól felkészült LMBTQ szervezetek aktivista csoportjai gondoskodnak. A miniszterelnök személyesen fogadta a Lengyelországba erőszakkal betörő illegális migránsokat, akiket a jövőben már virágcsokrokkal és plüssmacikkal várnak. Varsó egy igazi balliberális fellegvárrá változott egyetlen nap alatt!
A jövőben Lengyelország lesz a minta, ahová az Európai Országok vezetői áhitattal fognak tanulni járni, hogy hogyan kell egy országos problémát egyetlen nap alatt lerendezni!
Ezt jutalmazni kellett!
Egyetlen kis szépséghiba van: a lengyel gazdák is tüntetnek, de ezt is meg lehet oldani: Betiltják az egész országban a mezőgazdasági tevékenységet! Minek is az Lengyelországnak, amikor Ukrajnából a génmódosított gabonaféléken túl is bármilyen agyonmérgezett élelmiszert olcsón be lehet szerezni?
Eladott Ország
@Őrnagy: Orbán tulajdonává tette az egész magyar államot, mindenről maga dönt, kiscsaládjára és nevére iratta az országot a hatalom semmiféle korláttal nem rendelkezik, ahol lábbal tapossák az emberi jogokat, utat nyit a fasizmus előtt. Magyarországon nincs sajtószabadság, nincsenek egyenlő és tisztességes választások, a hatalmon levőket demokratikus úton leváltani nem lehet, éppen most hoznak meg olyan törvényt, amely börtönnel fenyegeti a demokratikus értékek külföldi támogatását, amely az egykori Gestapo és Államvédelmi Hatóság (ÁVH) szerepét tölti be, jogi kontroll nélkül. Fontosabb az új jacht, repcsi, luxuskocsi, villa a tengerparton, narkó a haveroknak, zsebpénz a feleségeknek, prémium a titkárnőknek, új karóra a szeretőknek...prioritások barátom.
Lopni, megyünk lopni. A Pityinger, meg a Váradi És lopni, megyünk lopni (senki nem szól ránk)
youtu.be/I5JMu3MwvIY
A pedofíliát és az LMTQ-t csak a bűnöző román cigány és bandája mossa egybe.
sándorbence
noebben is sereghajtókvagyunk aharcos kisztitkárunk hatudnáezt biztos
gyorsanintézkedne
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: Van megoldás. Te úgyis hazátlan hungarofób vagy, költözz Lengyelországba! Ott sokkal jobb lesz neked, nem kell a gyűlölt magyar emberek között élned!
Pusztai
@Eladott Ország: szerinted a lábasfejű génhibás fideszőssejtek tudják mija különbség??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.