A Legfőbb Ügyészség csak az Eurobarometer számait tartja hitelesnek, a Transparency véleményére nem alapozhatnak intézkedést - közölték. Utóbb jóval lesújtóbb adatokat közölt a magyar állapotokról. Az Economx januárban adta hírül, hogy megőrizte tavalyi pozícióját Magyarország az Európai Unió tagországai között a Transparency International berlini központja által közreadott Korrupcióérzékelési index 2023-as rangsorában. Hazánk egymás után másodszor lett utolsó az uniós tagállamok között, és világviszonylatban is csupán egyetlen helyezést tudott előre lépni, jelenleg a 76. helyen áll a 180 országot értékelő listán.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van benne ráció,

sőt igazából egy klasszikus mondás félreértett matyarosch változatát hozza

Mottó:
(meg kell jegyezzem, hogy ez a félreértelmezés nem Orbántól származik,
pedig kedvenc szokása az angolt félreérteni)
Mint ismert kicsiny hazákban
„Én csak abban a statisztikában hiszek, amit magam hamisítottam.” – ként ismerik
Churchill klasszikus gondolatát
„I only believe in statistics that I doctored myself” !! =))

A derék economX.hu „Polt Péterék elmondták, melyik korrupciós mérésnek hisznek” címmel számol be arról, hogyan reagált a legfőbbügyészség
Vadai Ágnes DK-s képviselő kérdésére.
„A Legfőbb Ügyészség csak az Eurobarometer számait tartja hitelesnek, a Transparency véleményére (ami jóval lesújtóbb adatokat közölt a magyar állapotokról) nem alapozhatnak intézkedést” – írták!!! =))
Pusztai
". Hazánk egymás után másodszor lett utolsó az uniós tagállamok között, és világviszonylatban is csupán egyetlen helyezést tudott előre lépni, jelenleg a 76. helyen áll a 180 országot értékelő listán."

a FIDESZ EZT SIKERNEK kajbálja:
A maygar korrupciós index a lista csökkenő felső félben található. - mellékes az értéke -
balos
@Őrnagy: ha 1 kitartott pedofil támogató mondja akkor jó a fizetése!Teherautóval zabálja a nemzethy szart,mert úgy élvezheti a törődést!Ugye gügye?NA-NÁ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.