Már csak néhány hivatalos lépés hiányzik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Addig húzom az időt a svéd NATO csatlakozással, amíg egy ekkora nagy lóf@szt nem tolnak fel a seggembe. Ráadásul Ikeás lesz, kismanók behordják, és odabent rakják össze, hogy sohase tudd kivenni!
twitter.com/juteszembe/status/1753833574883614964/photo/1
Amerika elveszi a vízummentességet, ha Orbán nem szavaztatja meg a svéd NATO-csatlakozást. MAGYARORSZÁG TÉTLENSÉGE AZT KOCKÁZTATJA, HOGY VISSZAVONHATATLANUL MEGSÉRTI KAPCSOLATÁT AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKKAL ÉS A NATO-VAL”. A diplomácia nyelvén ez nagyon súlyos kijelentés: „visszavonhatatlanul”... Ha Orbán ujjat húz a világ legnagyobb gazdasági, katonai és kulturális hatalmával, mert nem tesz eleget a szövetségből fakadó kötelezettségeinek, ha Amerika ellenségeit segíti, azzal Magyarországot a perifériára sodorja és rendkívül súlyos helyzetbe hozza. Orbán a világ legostobább embere, ha a világ elsőszámú szuperhatalmát akarja ugráltatni. Orbánnak ehhez nincs joga, nem kockáztathatja magyar állampolgárok vízummentességét, amerikai kapcsolatait. Nem teheti függővé Magyarország érdekeit önmagától. Orbán nem játszhat Magyarország és a magyar emberek sorsával, a személyes hiúsága miatt. Az orosz érdekek védelmében különösen nem, mert az még a Btk. szerinti hazaárulásnak is minősül.
nepszava.us/amerika-elveszi-a-vizummentesseget-ha-orban-nem-szavaztatja-meg-a-sved-nato-csatlakozast/
verőce21
Most mehetnek a svédek is megdögleni Ukrajnáért...! Amcsik elvették tőlük a semlegességet, ahogy a németektől az olcsó energiát...! :)
KisTehen
"„Ha Emmanuel Macron katonákat akar küldeni Ukrajnába, akkor küldjön franciákat, de az egész NATO nevében ne beszéljen” – fogalmazott a svéd miniszterelnök egy interjúban. Ulf Kristersson arra reagált, hogy a francia elnök egy beszédében azt mondta, hogy nincs kizárva, hogy a Nyugat katonákat vezényeljen Ukrajnába harcolni."

alig lettek nato tagok ... máris kezdik elszigetelni magukat

HAHAHA
kereső
A játszóház már megszavazta. A játszóház elnöke aláirta már, és megküldte már kövérnek aláirásra? Majd ha kövér aláirja, és megjelenik a ratifikáció ténye a magyar közlönyben- akkor van vége! a sok hú-hónak putyinért. Addig nem.
KisTehen
@kereső: kicsire ne adjatok ... az nem szokásotok :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.